Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stjepan Esih

Lokalni vijećnik snimljen kako igra solitare usred sjednice: 'Morao sam se smiriti'

Umirovljenici za računalom, ilustracija
Igor Soban/PIXSELL
24.11.2022.
u 21:22

Tako iznerviran njihovim ponašanjem, ja tu sjedim, borim se za malog čovjeka... - navodi Esih.

Nezavisni vijećnik Općine Brdovec Stjepan Esih (73) snimljen je kako igra popularnu kompjutersku igru Solitaire tijekom sjednice. Sjednica je trajala tri i pol sata, a glavna točka dnevnog reda bilo je izglasavanje budžeta.

- Morao sam upaliti igricu da se smirim. Ta je sjednica bila toliko napeta da smo mi iz oporbe dva puta izlazili, prvi put kad su glasali za proračun i onda za povećanje cijene vrtića - komentirao je Esih za Index.

- Načelnik me naživcirao. Ponizio! Rekao sam 'pa ja tu nemam kaj raditi' i onda sam iz revolta upalio karte. Upalio sam ih od živčanosti, igrao sam se zato što sam si živce smirivao! Znate kaj, pukne vam film. I vama bi puko da vas netko tri sata gnjavi - ispričao je Esih.

Istaknuo je kako su odbijena dva njegova prijedloga.

- Ja sam bio revoltiran, strahovito, da ne velim kaj. Tako iznerviran njihovim ponašanjem, ja tu sjedim, borim se za malog čovjeka... - navodi Esih. 

Inače, općina Brdovec nalazi se u Zagrebačkoj županiji, a njezin proračun je vrijedan gotovo 100 milijuna kuna zbog razvijene industrije.

VIDEO: Damir Vanđelić o ratnom zarobljeništvu: 'Sigurno ću kraće živjeti nego drugi'

 

Komentara 6

ZD
zdenkoj
05:11 25.11.2022.

Evo medicini novog čuda iz Hrvatske.Univerzalni lijek protiv stresa.Bravo momak

PO
poluvodič
22:08 24.11.2022.

Stres sjediti u fotelji i slušati kako drugi laprdaju.. Neću to nikada razumijeti..

EZ
ezer
21:55 24.11.2022.

Neka si potraži drugi posao kada mu je ovaj previše stresan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije