Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na rubu živaca

Ljutiti grčki roditelji predavali djecu poreznicima

grčka, prosvjed (1)
AFP/Pixsell
03.10.2012.
u 18:44

Noseći plakate s natpisom ''zaustavite ubijanje naših obitelji'' roditelji su se uputili do vrata načelnika porezne uprave grčkog grada Drame

U znak protesta protiv sve strožih poreznih mjera koje su sad usmjerene i na ukidanje povlastica obiteljima s više djece, nekoliko desetaka grčkih roditelja povelo je svoje mališane da ih simbolično preda poreznicima.

Noseći plakate s natpisom ''zaustavite ubijanje naših obitelji'' roditelji su se uputili do vrata načelnika porezne uprave grčkog grada Drame, prenosi Reuters.

– Evo vam ih pa ih vi odgajajte – kazao je poreznom načelniku vođa skupine roditelja s troje ili više djece Nikolaos Smoloktos koji je objasnio da su Grci navikli na žrtvu, no ova posljednja koja se od njih očekuje ipak je previše.

– Nadamo se da će političari promijeniti mišljenje i glasovati protiv užasnih mjera – kazao je Smoloktos aludirajući na vladin pokušaj uvođenja dodatnih mjera štednje koje bi grčkom proračunu u sljedeće dvije godine trebale ''uštedjeti'' oko 12 milijardi eura. Preduvjet je to koji koalicija mora ispuniti da bi osigurala novi krug pomoći Međunarodnog monetarnog fonda i Europske unije.

>>Grčki nogometaši reklamiraju bordel i pogrebnike

 

Komentara 1

JA
jajan
21:33 03.10.2012.

– " Nadamo se da će političari promijeniti mišljenje..." ...nada ne umire nikad......pa ni tada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije