Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILA U ISTRAŽNOM ZATVORU

Ljubomorna bivša supruga naručila da ga premlate jer mu je bolje išla prodaja borova!?

Zagreb: Počela prodaja božićnih jelki na Trešnjevačkoj tržnici
Zoe Sarlija/PIXSELL
21.12.2020.
u 14:00

Dok su bili u braku, zajedno su prodavali borove, a kada im se raspao brak, raspao im se i zajednički posao.

Ljubav boli, a kad pukne, involvirane tjera na lude stvari, koje ih na kraju mogu odvesti i – iza rešetaka. Tako bi se ukratko mogla opisati priča koja stoji iza policijskog izvješća o tučnjavi u kojoj je proteklog vikenda sudjelovalo više osoba, a izbila je zbog prodaje borova. Kako je priopćila zagrebačka policija, jedna skupina prodavača borova napala je Željka P. i teško ga ozlijedila. Povod je, navodi policija, to što je njemu bolje išla prodaja borova!?

A to je, kako se neslužbeno doznaje, očito zasmetalo Merimi P. (32) koja je sa Željkom P. bila u braku. Dok su bili u braku, zajedno su prodavali borove, a kada im se raspao brak, raspao im se i zajednički posao. Odnosno, svatko je otišao na svoju stranu. U toj raspodjeli poslova Željko P. očito se bolje snašao, pa je njegova ljubomorna bivša supruga našla nekoliko osoba voljnih da ga pretuku.

Do sukoba je došlo 18. prosinca u 20.40 na križanju Martićeve i Heinzlove, kada su Željku P. prišli jedna žena (44) i trojica mladića u dobi od 21 i 22 godine. Žena ga je počela udarati rukama po licu, a u priču se umiješao 29-godišnjak koji je pokušao pomoći Željku P. No tada dolazi do općeg kravala u koji se uključuju i ostali osumnjičenici, pa jedan od 21-godišnjaka starijeg muškarca udara šakom u glavu. On bez svijesti pada na tlo, gdje ga dvojica 21-godišnjaka nastavaju udarati rukama i nogama po glavi.

Za to vrijeme 29-godišnjak i dalje trojicu mladića pokušava spriječiti u napadu na Željka P. pa pobješnjeli mladići i njega počinju tući  rukama i nogama po glavi, a 22-godišnjak na njega i Željka P. baca željezni stalak za borove!?

Policija je slučaj okarakterizirala kao sudjelovanje u tučnjavi, nanošenje teške ozljede, jer su Željku P. slomljena rebra te kao pokušaj nanošenja  teške ozljede. Merima P. zbog opasnosti od ponavljanja djela završila je u istražnom zatvoru, dok  je četvero drugih sudionika tučnjave dovedenih pred suca istrage dobilo mjere opreza.

Ključne riječi

Komentara 18

LI
liliZG
14:37 21.12.2020.

Merima?? znači ipak došli dečki iz kozari boka.

Avatar wakan tanka
wakan tanka
17:07 21.12.2020.

Zasto kod nas ne postoje prisilni ili socijalno korisni radovi?..........nakon 6-12 mjeseci "volontiranja" siguran sam da bi mozak proradio i Merimi i njezinim jaranima

Avatar mrkyyy
mrkyyy
14:56 21.12.2020.

jedna lijepa i topla ljudska priča

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije