Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao iz filma

Blagdansko ludilo: Zbog borova tukli se muškarci i žene, dvije osobe završile u bolnici

borovi
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/2
19.12.2020.
u 13:19

Neki su bili i ozlijeđeni

Možda je jedan bor drugome stajao na putu. Ili se pak nisu mogli dogovoriti oko mjesta gdje će koji prodavati jelke. Tko zna što točno stoji iza sinoćnjeg sukoba na Medveščaku u Martićevoj gdje su se potukle dvije grupice prodavača, odnosno četiri muškarca, ali i dvije žene. No, kako je ugrubo objasnila policija, sukobili su se zbog "nesuglasica oko prodaje božićnog drvca".

"Jučer su oko 20.40 sati  u sukobu  dvije osobe ozlijeđene, a liječnička pomoć pružena im je u KBC Zagreb te zasad još nije poznata kvalifikacija ozljeda. Ostale četiri osobe su privedene u službene prostorije na kriminalističko istraživanje", priopćili su iz PU zagrebačke.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Веселин Кубурић - Канџија
Веселин Кубурић - Канџија
13:46 19.12.2020.

Komentatori sa VL kupuju Bozicno drvce...

HA
hanic
14:23 19.12.2020.

Super su ih stavili za prodaju. Kad skrećeš desno u Martićevu ne vidiš pješake koji prelaze pješački prema placu.

ZV
Zvjerko1
14:07 19.12.2020.

Ma pravo blagdansko ozračje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije