Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konkurira Vidoševiću

Izloženi trofeji Damira Vrhovnika: 'Ovo je neumjesno'

Damir Vrhovnik,zbirka,preparirane životinje
Foto: Facebook-profil Aljoša Babić
1/12
13.04.2014.
u 18:49

Damir Vrhovnik svoju je zbirku koja sadrži lubanje, trupla i glave antilopa, bizona, nosoroga, lavova, žirafa, slonova i krokodila dao na uvid javnosti izloživši je u Muzeju lovstva, šumarstva i ribolova u Brodu na Kupi

Kada su tijekom uhićenja Nadana Vidoševića u javnost iscurile fotografije iz skrivenih prostorija njegove vile u kojima je držao desetke prepariranih životinja, većinom egzotičnih i rijetkih vrsta, nitko nije ni slutio da će samo nekoliko mjeseci poslije bivši šef HGK dobiti dostojnu konkurenciju.

Naime, danas je na Facebooku osvanula još jedna zbirka lovačkih trofeja koja pripada bivšem dugogodišnjem direktoru brodogradilišta Viktor Lenac Damiru Vrhovniku. No, za razliku od Vidoševića, Vrhovnik je svoju zbirku koja sadrži lubanje, trupla i glave antilopa, bizona, nosoroga, lavova, žirafa, slonova i krokodila dao na uvid javnosti izloživši je u Muzeju lovstva, šumarstva i ribolova u Brodu na Kupi koji se nalazi u dvorcu-kaštelu Zrinski.

Foto: Facebook-profil Aljoša Babić

Preparirane primjerke u posjedu kuma ministra financija Slavka Linića objavio je na svom Facebook-profilu Aljoša Babić, predsjednik Zelene stranke i vijećnik u skupštini Primorsko-goranske županije.

– Ne ulazim u nečije životne preferencije pa tako ni u pitanje sklonosti prema odstrelu životinja. No, smatram stvarno neumjesnim da se jedna takva privatna zbirka, a riječ je o SDP-ovu tajkunu Damiru Vrhovniku, nalazi u muzeju u Brodu na Kupi kojim upravlja Primorsko-goranska županija te ću kao vijećnik u županiji učiniti sve da se ona iz njega makne – napisao je Babić ispod fotografija.

>>U blokadu vile, tvrtke, jahta Vidoševićevih

Foto: Facebook-profil Aljoša Babić

Komentara 52

KP
karlo.petrik
19:33 13.04.2014.

Biti ponosan na ubijene zivotinje sa modernim oruzjem , prilici samo egoistima. Zivotinje nemaju ni minimalnu sansu za obranu od ubojice.

LO
lojtra1
19:23 13.04.2014.

Skandalozno i bolesno! Još jedan "ubojica-kapitalac" za Vrapče.

GU
gustirna
19:29 13.04.2014.

njemu njegovi partijski novinari nisu ulazili u podrume i slikavali koliko je pokrao sa svojom crvenom mafijom.seta slobodno i ponosno crvenom rekom.miljune dolara je preko ovog svog kriminalca drug racan oprao i prebacio iz drzavnog proracuna ,na partijske racune ......ali usput nije ostao siromasan ni njegov pajdas koji ga je vozio po jadranu na 'crvenom vitru' dok su vikali 'drze te kutlu lopova'.ali tako nam je to kada crvena mafija ima svoje medije koji dođu na na adresu uhapsenika prije policije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije