Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na autocesti A-3

'Leteći' Grk autocestom jurio 236 km/h

presretač
Sanjin Strukic/PIXSELL
31.07.2014.
u 19:06

Vozaču je naplaćena novčana kazna u iznosu od 3 tisuće kuna te izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole

Noćas, oko 00.15 sati  na autocesti A-3 Zagreb - Lipovac, na području općine Vrbanja, policijski službenici su u prekoračenju brzine zatekli 39-godišnjeg grčkog državljanina, koji je upravljao osobnim vozilom marke „Mercedes“ brzinom od 236 km/h, na mjestu gdje je najveća dozvoljena brzina kretanja vozila 130 km/h.

Vozaču je naplaćena novčana kazna u iznosu od 3 tisuće kuna te izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

>> Pogledajte video: Slovenac vozio zaustavnim trakom, pa ubrzao do 199 na sat

Ključne riječi

Komentara 2

MX
Mister X
19:28 31.07.2014.

Noćas, oko 00.15 sati na autocesti A-3 Zagreb - Lipovac, na području općine Vrbanja, policijski službenici su naravno prestigli u prekoračenju brzine zatekli 39-godišnjeg grčkog državljanina... Koji je mislio da yse nalazi u SR. Njemačkoj jel tamo nema svuda apsolutnoganoga diktiranoga ograničenja brzine ! kako doznajemo groblja zasada nisu prepuna zbog toga vozača , ali se puni državna kasica ! ) 98,9% nesreča se ne događa na autoputevima , a kad se dogodi onda je uglavnom uzrok neki drugi, kša magla snjeg i sl. prebrza vožnja je zastupljena sa 012 % ali je kazna masna !

LO
lojtra1
20:07 31.07.2014.

Podržavam! Nema tu nikakve filozofije o Njemačkoj, USA ili Bog te pita čemu. Svatko tko vozi zna kako se često nađe divljač na auto-cesti a moguća su i razna druga iznenađenja. Obzirom na to vožnja s 236 km/h u noćii (možda i magli) je čista lutrija gdje se grko-bolid kocka a za ulog stavlja živote drugih!! 130 je dovoljno (katkad i previše). Komu nije nek ide zrakoplovom!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije