Naslovnica Vijesti Crna kronika

'Leteći' Grk autocestom jurio 236 km/h

Vozaču je naplaćena novčana kazna u iznosu od 3 tisuće kuna te izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole
31. srpnja 2014. u 19:06 2 komentara 1707 prikaza
presretač
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Noćas, oko 00.15 sati  na autocesti A-3 Zagreb - Lipovac, na području općine Vrbanja, policijski službenici su u prekoračenju brzine zatekli 39-godišnjeg grčkog državljanina, koji je upravljao osobnim vozilom marke „Mercedes“ brzinom od 236 km/h, na mjestu gdje je najveća dozvoljena brzina kretanja vozila 130 km/h.

Vozaču je naplaćena novčana kazna u iznosu od 3 tisuće kuna te izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

>> Pogledajte video: Slovenac vozio zaustavnim trakom, pa ubrzao do 199 na sat

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
  • Tihi:

    Noćas, oko 00.15 sati na autocesti A-3 Zagreb - Lipovac, na području općine Vrbanja, policijski službenici su naravno prestigli u prekoračenju brzine zatekli 39-godišnjeg grčkog državljanina... Koji je mislio da yse nalazi u SR. Njemačkoj jel tamo nema svuda apsolutnoga ... prikaži još!noga diktiranoga ograničenja brzine ! kako doznajemo groblja zasada nisu prepuna zbog toga vozača , ali se puni državna kasica ! ) 98,9% nesreča se ne događa na autoputevima , a kad se dogodi onda je uglavnom uzrok neki drugi, kša magla snjeg i sl. prebrza vožnja je zastupljena sa 012 % ali je kazna masna !

  • lojtra1:

    Podržavam! Nema tu nikakve filozofije o Njemačkoj, USA ili Bog te pita čemu. Svatko tko vozi zna kako se često nađe divljač na auto-cesti a moguća su i razna druga iznenađenja. Obzirom na to vožnja s 236 km/h u noći ... prikaži još!i (možda i magli) je čista lutrija gdje se grko-bolid kocka a za ulog stavlja živote drugih!! 130 je dovoljno (katkad i previše). Komu nije nek ide zrakoplovom!!