Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVARANT

Lažni student prikuplja novac za školarinu, vara ljude tužnom pričom

Foto: Screenshot
1/3
31.01.2020.
u 10:42

Iako je naveo na Facebook profilu s kojeg se javio portalu da je upisan na Pomorski fakultet Sveučilišta u Splitu, sam fakultet je naveo kako on ne studira na navedenom fakultetu.

Marko K., student iz Splita, koji na Internetu prikuplja novac za školarinu potaknuo je mnoge sa svojom tužnom pričom da mu doniraju novac, međutim kako se čini riječ je o prijevari. 

Naime, mladić se javio portalu Studentski.hr i zamolio ih da podijele poveznicu GoGetFundinga na kojem prikuplja donacije za školarinu te je naveo kako su mu roditelji ostali bez posla i nije mogućnosti upisati i završiti zadnju godinu studija, a od svojeg studentskog posla ne može uštedjeti dovoljno. 

Foto: FIBA/Screenshot

Iako je naveo na Facebook profilu s kojeg se javio portalu da je upisan na Pomorski fakultet Sveučilišta u Splitu, sam fakultet je naveo kako on ne studira na navedenom fakultetu.

Kad su ga upitali zašto se nije predstavio sa svojim pravim identitetom, mladić im je napisao: - Žao mi je ali ne bi htio prikazati svoj pravi identitet jer ne želim da ljudi lijepe po meni etikete i gledaju me na drugačiji način.

Tko je on, nije poznato. Međutim, do sada je sakupio više od pola traženog iznosa s donacijama iz cijelog svijeta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije