Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb

Lažni inkasatori 91-godišnjaku uzeli 25.000 kuna

Razbojnik
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.02.2015.
u 11:24

Na vrata njegova stana u Adamićevoj ulici u Novom Zagrebu pozvonili su u četvrtak oko podne. Nakon što su starijem gospodinu ispostavili račun, rekli su da su žedni i zamolili ga za čašu vode

Nakon što su prema tvrdnjama mnogih građana, posljednjih nekoliko dana inkasatori HRT-a 'preplavili' zemlju u potrazi za obveznicima koji ne plaćaju pristojbu, dvojica muškaraca u inkasatorskom 'lovu' ugledala su priliku za zaradu. Oni su, naime, odglumili da su inkasatori i od 91-godišnjeg Zagrepčanina izvukli preko 25.000 kuna. Na vrata njegova stana u Adamićevoj ulici u Novom Zagrebu pozvonili su u četvrtak oko podne. Nakon što su starijem gospodinu ispostavili račun, rekli su da su žedni i zamolili ga za čašu vode.

U međuvremenu su ušli u stan i iskoristili nepažnju 91-godišnjaka kojem su iz stana ukrali novac. Nakon toga, pristojno su pozdravili i udaljili se u nepoznatom smjeru, a 91-godišnjak
je ubrzo shvatio da je pokraden i upomoć pozvao policiju.

>> Kriminala je manje, ali svakodnevno se provali u pet domova

Komentara 1

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
16:45 27.02.2015.

Ulica je Adamičeva a ne Adamićeva jer je dobila naziv po Slovencu Adamiču. Lp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije