Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Lara nakon devet godina života u dvorištu traži novi dom

Kujica zbog šećerne bolesti treba što početi terapiju inzulinom, a sve dodatne informacije možete dobiti na 098/270-126
14. lipnja 2018. u 19:28 1 komentara 789 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/5

Njemačka ovčarka Lara devet godina živjela je u dvorištu u kojem je trebala biti čuvar. No, oni koji je poznaju kažu da svoju ulogu nikad nije baš dobro odigrala. Bila je umiljata, željna ljubavi i nježnosti, s veseljem je čekala sve koji su dolazili u dvorište.

Njezini vlasnici nisu znali prepoznati što Lari treba, a već dulje vrijeme o njoj se brinula volonterka koja je primijetila da kujica nije dobro. Veterinar je potvrdio da ima šećernu bolest. Vlasnici za liječenje nemaju novca, a pristali su i da se kujici pronađe novi dom. U suprotnom, završit će u skloništu.

Lara što prije mora početi terapiju, neophodan joj je inzulin jer su vrijednosti šećera u krvi vrlo visoke. Sve to nemoguće je dok boravi u dvorištu u kojem nije pod kontrolom. Stoga joj hitno treba makar privremeni dom u kojem će početi njezino liječenje. Volonterka koja se trenutno brine o njoj moli pomoć za Laru, treba joj smještaj, ali i financijska pomoć. Sve informacije možete dobiti na telefon 098/270-126.

traži dom Maša je vesela, zaigrana i doboćudna Sretan kraj Maro šarmirao svoje spasitelje, doći će im u posjetu, a čekaju ga s kikirikijem
CCC
Must have
Proljetni komadi u kojima ćete izgledati stajliš, a za njih ne morate potrošiti pravo bogatstvo

A1 izdvaja za Vas