Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

'Zvao me Kinez iz New Yorka. Mačka mu ima epilepsiju...'

Katarina je nakon poziva pisala mačjoj dadilji kako hraniti i što raditi s mačkom epileptičarkom
03. kolovoza 2017. u 12:39 0 komentara 2470 prikaza
Katarina Žumbar
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/2

Dobar glas, čini se, daleko se čuje. Katarina Žumbar iz Labina, koja se bavi akupunkturom i fizikalnom terapijom i rehabilitacijom za životinje, nedavno je otkrila kako ju je zvao Kinez iz New Yorka jer ima epileptičnu mačku.

Žedni psi TEŽE SE HLADE I ljubimcima je vruće, pomozite im da prežive ljeto

- Ima već neko vrijeme kako upiti za terapije (posebno sada tijekom ljeta) pristižu od stranaca, ali da mi je netko rekao da će me zvati Kinez koji ima mačku s epilepsijom u New Yorku i koji je dobio preporuku za mene - rekla bih toj osobi da nije sva svoja. I još mi je rekao da je čuo da bi "MOJA medicina mogla pomoći kod epilepsije" (pa da... moja KINESKA medicina doista ima efekta kod napadaja) - šaljivo je komentirala Katarina na Facebooku.

Katarina dodaje kako je nakon toga pisala mačjoj dadilji kako hraniti i što raditi s mačkom epileptičarkom.

- I smijem se sama sa sobom - jer sam jednom prilikom rekla (kada su mi svi govorili da ovo što radim nema smisla u Hrvatskoj): "Ne odustajem dok se za mene ne čuje do Kine i Amerike"! Došlo ranije od očekivanog. Ali daleko je još kupnja aviona za kućne posjete, iako pilota već imam - našalila se.

Zaštita životinja Psi sami skaču s balkona, a mačići se u kutiji parkiraju uz rub ceste 'tarantula_nnn_unu_141209' NIJE ZA SVAKOGA Ova Indonežanka živi u kući sa 1500 paukova i za njih se brine cijeli dan  Jeziva snimka Bizarna pojava: Purani nasred ulice kružili oko uginule mačke
Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.