Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog salmonele

Kupci, oprez! Povlači se jedan mesni proizvod: 'Vratite ga u objekt iz kojeg ste ga kupili'

Pixabay/Ilustracija
01.12.2023.
u 18:03

"Ovim putem Vam se želimo ispričati na mogućim neugodnostima uzrokovanih ovim opozivom", istaknuo je distributer Stanić d.o.o.

Stanić d.o.o., hrvatski distributer prehrambenih proizvoda, obavijestio je potrošače o opozivu proizvoda. Kako se navodi, povlači se proizvod pileći batak zabatak otkošteni s rokom trajanja 06.09.2024. Zemlja podrijetla proizvoda je Poljska. Uslijed mikrobiološke kontrole, ustanovljeno je da taj proizvod sadrži bakteriju Salmonella ser.Enteritidis.

"Ovim putem proizvod opozivamo sa tržišta te ukoliko ga imate, molimo Vas vratite ga u objekt iz kojeg ste ga kupili", izvijestio je Stanić d.o.o.

"Ovim putem Vam se želimo ispričati na mogućim neugodnostima uzrokovanih ovim opozivom", dodaje se te napominje kako je rok za vraćanje proizvoda u objekte tvrtke Stanić d.o.o. 11. prosinac ove godine. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Sortirnica Hrvatske pošte i ove godine ruši rekorde, dnevno prime do 100 tisuća paketa

Komentara 7

Avatar Art of Noise
Art of Noise
20:28 01.12.2023.

Stanić d.o.o. Zašto nisam iznenađena?

DU
Deleted user
10:57 02.12.2023.

Salmonela se uništava termičkom obradom.

Avatar Klopsek
Klopsek
09:07 02.12.2023.

Koliko smo pojeli takove hrane dok još nismo bili u EU jer su kontrolori bili samo za podizanje plače zato što sjedi za pisaćim stolom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije