Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGLA S MJESTA NESREĆA

Kuma ministrice Žalac optužena zbog nepružanja pomoći pješakinji koju je oborila

Gabrijela Žalac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
06.06.2019.
u 17:19

Marijana Obradović (40) tereti se da je 30. prosinca 2018. u 18.35 u Jakšiću upravljala Golfom požeških oznaka, krećući se Osječkom ulicom. Naletjela je na Nataliju Baričević (35) koju je oborila na tlo pri čemu je Natalija Baričević, navodi tužiteljstvo, lakše ozlijeđena

Općinsko državno odvjetništvo u Požegi podiglo je optužnicu protiv Marijane Obradović, kume ministrice Gabrijele Žalac, koju se tereti za nepružanje pomoći.

Prema optužnici, Marijana Obradović (40) tereti se da je 30. prosinca 2018. u 18.35 u Jakšiću upravljala Golfom požeških oznaka, krećući se Osječkom ulicom. Naletjela je na Nataliju Baričević (35) koju je oborila na tlo pri čemu je Natalija Baričević, navodi tužiteljstvo, lakše ozlijeđena.

Nakon toga, Marijana Obradović se nije zaustavila niti je pružila pomoć ozlijeđenoj pješakinji nego je napustila mjesto nesreće, unatoč tome što je bila u mogućnosti pružiti pomoć ozlijeđenoj pješakinji bez ikakve ozbiljne ugroze za sebe ili drugoga.

U optužnici se navodi i da joj je utvrđeno nekoliko prekršaja da će protiv nje biti pokrenut i prekršajni postupak. Konkretno prekršajno je prijavljena zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, jer nije propisno vozila i jer je prevozila djecu koja nisu bila u autosjedalici.

Komentara 12

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
17:55 06.06.2019.

Oborila?! Novinari VL hitno na tecaj hrvatskog jezika. Kaže se srušila

GE
generacija57
18:41 06.06.2019.

Lako je sa njom,a što sa onima koji su to pokušali zataškati?

OK
okolo
19:47 06.06.2019.

kumu, kuma i roditelje im zločinačke u pržun i imovinu im konfiscirat..odmah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije