Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKŠKE OZLJEDE

Kuhinjskim nožem ubo starijeg brata pa pobjegao

nož
Arhiva VL
08.03.2010.
u 11:51

U Završju Začretskom mlađi brat, 21-godišnji Ivica M., kuhinjskim je nožem zadao ubodnu ranu u trbuh 27-godišnjem Milanu M. te pobjegao s mjesta događaja.

Nakon svađe između dvojice braće u Završju Začretskom pokraj Svetog Križa Začretja preksinoć oko 22.30 sati, mlađi brat, 21-godišnji Ivica M., kuhinjskim je nožem zadao ubodnu ranu u trbuh 27-godišnjem Milanu M. te pobjegao s mjesta događaja.

Ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u zabočkoj Općoj bolnici na Bračku gdje su mu liječnici kvalificirali lakše tjelesne ozljede.

Ivica M. uhvaćen je jučer ujutro te je nakon kriminalističkog istraživanja danas sproveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju. 

Komentara 2

Avatar stac
stac
20:09 08.03.2010.

Noz na slici nije kuhinjski, koliko znam.Pa bilo bi bolje kad bi stavljali onake slike o cemu i pisete....Hvala

MP
mparac3
21:36 08.03.2010.

Bolje hladni rat, nego takovi brat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije