Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesretnik

Kubanskog seljaka grom udario čak pet puta

grom
06.09.2010.
u 17:36

Jorge je novinarima kazao kako se od prvih udaraca onesvješćivao, no sada, tvrdi, to mu se više ne događa jer mu se tijelo prilagodilo "strujnim udarima".

Poljoprivrednika Jorgea Márqueza iz Kube u samo jednom je desetljeću, piše kubanski internetski portal Cubadebate, čak pet puta pogodio grom!

Prvi ga je put navodno "streslo" dok se vozio na traktoru davne 1982. godine.

– Probilo mi je bubnjiće, kosa i ramena su mi izgorjeli. Čak su mi i plombe ispale iz zuba – rekao je nesretni seljak koji živi u selu La Juliji.

Pet godina kasnije, kako sam kaže, drugi ga je put pogodio grom, no ovaj put dva puta zaredom!

Kako bi ispunio "kvotu", skandinavski Bog gromova Tor pobrinuo se 1988. i 1992. godine.

Jorge je novinarima kazao kako se od prvih udaraca onesvješćivao, no sada, tvrdi, to mu se više ne događa jer mu se tijelo prilagodilo "strujnim udarima".

Márquez je dodao kako je u novinama pročitao kako u SAD-u postoji lugar koji je čak sedam puta imao "bliske susrete" s munjom, no taj rekord, kaže, ne bi volio premašiti te se nada kako će ga nevremena ubuduće zaobići u široku luku.

Ključne riječi

Komentara 1

BI
Bisera
23:34 25.06.2011.

NEVJEROVATNO ALI MOGUĆE.HVALA BOGU DA MU NIJE NIŠTA .,,,,,,,,,,,,,E DA VIDIŠ NEKOG POGODIUŠ KNJIGOM U GLAVU PA SE DERE I ODMAH DA U JAVNOST E,BAŠ ME BRIGA ZA NJEGA A NAŠEMU GROMOBRANU PUNO PUNO SREĆE DA SE NIKAD VIŠE TO NE DOGODI...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije