Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KBC SPLIT

Krstulović Opara na posebnoj terapiji u KBC-u Zagreb

Andro Krstulović Opara
Foto: Facebook
1/3
24.01.2018.
u 16:13

Nakon što se u Zagrebu do kraja srijede ili u četvrtak obavi terapija gama-nožem (uređaj za precizno zračenje tumora), koji u Hrvatskoj ima samo KBC Zagreb, Krstulović Opara bit će vraćen u splitsku bolnicu.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara, koji se zbog ozbiljnih zdravstvenih poteškoća liječi u Kliničkom bolničkom centru (KBC) Split, privremeno će biti prebačen u KBC Zagreb kako bi se tamo obavila posebna terapijska metoda koja nije dostupna u splitskom KBC-u, doznaje se u srijedu u splitskoj bolnici.

Nakon što se u Zagrebu do kraja srijede ili u četvrtak obavi terapija gama-nožem (uređaj za precizno zračenje tumora), koji u Hrvatskoj ima samo KBC Zagreb, Krstulović Opara bit će vraćen u splitsku bolnicu.

Splitski gradonačelnik došao je na Odjel za neurologiju KBC-a Split u subotu, budući da se žalio na glavobolju i vrtoglavicu. Nakon obavljenih pretraga, ravnatelj KBC-a Split Ivo Jurić izvijestio je u utorak da Krstulović Opara boluje od melanoma, zloćudnog tumora kože koji se proširio na mozak.

Unatoč teškoj dijagnozi, Krstulović Opara nije klonuo duhom već je iz bolesničke postelje uputio javnosti optimistične poruke, pa čak i video snimku u kojoj je zapjevao melodiju iz Našeg malog mista - "A moj bože, ča se može moglo je i svršit gore".

Ključne riječi

Komentara 3

ST
Stipan
16:48 24.01.2018.

Sve je u Božijim rukama.

RO
Rosali
19:10 24.01.2018.

I u lijecnickim rukama. Imunoterapija ce sisurno uz boga pomoci.

IB
ibiza
23:30 24.01.2018.

ja mu kao covijeku sve dobro zelim ,ali da se je nekom malom coviku tako nesto desilo neznam kako bi se prema njemu postupalo i dali bi bio u azagrebu za par dana na ljecenju ,mozda grijesim ali mislim dada ne ,imam i neka iskustva pa mislim tako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije