Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Maras

'Krstičević više ne može obnašati dužnost ministra, podsjetio je na dijete'

Gordan Maras
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
16.01.2019.
u 16:55

"To je nedopustivo. Podsjetio je na dijete koje, kada mu nešto prigovoriš, i ako nije po njegovom, panično pokazuje da se s time ne slaže", rekao je Maras

Zastupnik SDP-a Gordan Maras zatražio je danas od premijera Andreja Plenkovića da reagira na "izljev bijesa" ministra obrane Damira Krstičevića, ocjenjujući kako je nakon toga jasno da on više ne može biti ministar.

"Danas je napravio neviđenu scenu i napao zastupnika u Saboru, a na kraju se ispričavao ispred sabornice kao da je to sve skupa jedna igra i kao da si može dopustiti takvo ponašanje", rekao je Maras u Hrvatskom saboru zatraživši stanku uoči izvješća predsjednika Vlade o sastancima Europskog vijeća u 2018.

Pogledajte video burne reakcije ministra:

Istaknuo je kako Krstičević više ne može obnašati dužnost ministra.

"To je nedopustivo. Podsjetio je na dijete koje, kada mu nešto prigovoriš, i ako nije po njegovom, panično pokazuje da se s time ne slaže", rekao je Maras.

Pogledajte video Marasovog "aviona":

Rasprava tijekom aktualnog prijepodneva o propaloj nabavi borbenih zrakoplova u jednom je trenutku iživcirala ministra obrane Damira Krstičevića pa je kutiju sa sklopivom maketom zrakoplova - koju mu je uručio SDP-ovac Franko Vidović - bacio i poručio mu: "Goni se, ti i ovo!"

Komentara 34

PR
Princeza
17:04 16.01.2019.

Maras po uputnicu za Vrapce.

ZR
Ze Roberto u
17:55 16.01.2019.

Ako ovaj drug mavas ,član titove partije , sljedbenik druga račana, koji Republiku Hrvatsku nikada nisu ni željli, napustili Hrvatski Sabor kada je o tome trebalo odlučiti, čovjek bez dana radnog mjesta, može ovako pljuvati po svemu Hrvatskom ,onda se se trebamo zapitati što bi bilo da nam takovi vode Državu!!! Jednom su pokušali i ne daj Bože nikad više!

AR
Arger
17:19 16.01.2019.

Dobro da nije onog dalmatinskog tovara opleo po gubici....svaka cast Krsticevicu na samokontroli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije