Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE BIVŠI MINISTAR

Krstičević demantirao navode o svađi s premijerom: 'On je moj dobar prijatelj'

Zagreb: Andrej Plenković i Damir Krstićević u razgovoru nakon sjednice Središnjeg odbora
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
10.06.2020.
u 15:36

Krstičević je izrazio uvjerenje kako će Plenković i dalje biti na čelu hrvatske Vlade

Nakon što je dio medija prenio glasine da se bivši ministar obrane Damir Krstičević burno razišao s premijerom Andrejem Plenkovićem, Krstičević je za Večernji list negirao bilo kakav sukob s premijerom.

- Predsjednik Vlade i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković moj je dobar prijatelj i mogu reći kako smo izvrsno surađivali tijekom mandata dok sam bio potpredsjednik Vlade i ministar obrane. U potpunosti je ispunio sva moja očekivanja. Puno mi je pomogao na području obrane i sigurnosti, odnosno u razvoju i modernizaciji Hrvatske vojske i zahvaljujući njemu Hrvatska vojska danas je jača nego što je to bila 2015. godine - izjavio je Krstičević za Večernji list dodajući da premijer ima njegovu apsolutnu potporu na predstojećim parlamentarnim izborima.

>> VIDEO Andrej Plenković i njegov tim predstavili program za parlamentarne izbore

- Uvjeren sam kako će i dalje biti na čelu hrvatske vlade. Dosadašnjim radom dokazao je kako vodi državu u pravom smjeru štiteći hrvatske nacionalne interese. Njegove ljudske vrijednosti, vrline i intelektualne sposobnosti jamac su kako će moći odgovoriti svim izazovima koji su pred nama i uvjeren sam kako još uvijek može puno toga dobroga napraviti za našu Domovinu - ističe bivši ministar.

Komentara 2

DU
Deleted user
16:46 10.06.2020.

Izgleda da i među hadezeovcima vlada obiteljsko ozračje kao i u sdp-u

ZB
Zoki-Bijela
16:45 10.06.2020.

Ekipica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije