Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STVARNO POSEBNO

Krenuo u šetnju novim kvartom pa ostao bez riječi kada je vidio što mladić nosi na glavi

Foto: Screenshot
1/4
25.04.2019.
u 22:17

Upravo sam se preselio u nevjerojatnu zajednicu u St. Werburgh's u Bristolu i moja supruga i ja krenuli smo u večernju šetnju tim područjem - kazao je Jenkins koji će dugo pamtiti ovu šetnju.

Britanac Edward Jenkins (35) ostao je zapanjen nakon prizora koji je snimio hodajući sa suprugom ulicama Bristola. 

S druge strane ceste prolazila je osoba koja je nosila drvenu kućicu na glavi iz koje je treštala glazba. Mladić je lagano hodao ulicom dok mu je iz malog dimnjaka izlazila vatra, a na bočnoj strani bio svjetleći zaslon.

– Upravo sam se preselio u nevjerojatnu zajednicu u St. Werburgh's u Bristolu i moja supruga i ja krenuli smo u večernju šetnju tim područjem – kazao je Jenkins koji će dugo pamtiti ovu šetnju.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
09:35 26.04.2019.

Ovo je govor mržnje... Ovo se osjeća kao pas i to treba poštovati...

CB
Crash_Bandicoot
07:58 26.04.2019.

Ono što je uslijedilo i Vas će ostaviti bez daha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije