Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Prebrzo vozio i razbio se na autocesti: Policajac je odlučio da mu neće napisati kaznu, evo zašto

Došlo je do efekta vodenog klina te se automobil nekontrolirani kretao po cesti i udario u nadvožnjak. Mladi vozač je na svu sreću prošao bez ozljeda
24. travnja 2019. u 22:19 5 komentara 25524 prikaza
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/4

Mladi vozač umalo je izgubio život na autocesti Muskogee Turnpike u Oklahomi, a njegovu nesreću snimila je kamera smještena u automobilu policajca Timothyja Parrisha.

potjera Jurila 160 km na sat Tinejdžerica (17) bježala policiji, šokirali se kada su vidjeli koga je vozila u autu

Incident se dogodio 18.04. kada je policajac bio na zadatku zbog drugog događaja. Sjedio je u automobilu kada je vidio da pokraj njega bez kontrole ide mali sportski automobil. Mladi vozač izgubio je nadzor zbog prevelike brzine kojom je vozio na kišnoj cesti.

Došlo je do efekta vodenog klina te se automobil nekontrolirani kretao po cesti i udario u nadvožnjak. Mladi vozač je na svu sreću prošao bez ozljeda, a policajac mu je odlučio dati samo upozorenje. Smatrao je da je prometna nesreća bila dovoljna kazna.

Policija je objavila snimku kako bi upozorila vozače da pripaze na brzinu dok pada kiša ali i da uspore i pomaknu se kada vide policijski automobil u zaustavnoj traci.

 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • aabbcc:

    Trebao ga je poslati ponovo u neku bolju Auto-Skolu da uzme dopumske sate po kisi i da mu objasne da voznja po kisi i suvom nije isto.

  • austrougarskigeneral:

    tko brzo vozi ovo mu se desi ne shvacam ljude koje brzo voze i to po kiši

  • austrougarskigeneral:

    tko brzo vozi ovo mu se desi ne shvacam ljude koje brzo voze i to po kiši