Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje na cestama

Krenulo se put mora: Gužve kod Lučkog i do 5 kilometara

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
28.04.2018.
u 12:52

HAK vozačima savjetuje da voze opreznije kao i da održavaju sigurnosni razmak između vozila te mole za strpljenje

Na autocesti A1 u smjeru mora pred naplatnim postajama Lučko kolona je duga oko jednog kilometra, a zabilježena je ranije i kolona duga čak pet kilometra, javlja HAK .

Između čvorova Lučko i Donja Zdenčina povremeni su zastoji i kolona u pokretu, a pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora ( autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, na Krčkom mostu u oba smjera, duž Jadranske magistrale (DC8) kao i u trajektnim lukama). 

Zbog prometne nesreće na autocesti A2 Zagreb-Macelj prije čvora Zaprešić, na 6. km u smjeru Krapine, vozi se uz ograničenje brzine, a  zbog vozila u kvaru na autocesti A1 između čvorova Zadar 2 i Benkovac, na 266. km u smjeru Dubrovnika, HAK vozačima savjetuje da voze opreznije kao i da održavaju sigurnosni razmak između vozila te mole za strpljenje.

Komentara 8

Avatar Prodanović
Prodanović
14:03 28.04.2018.

Popust na plaćanje cestarine ako imaš ENC je 21,74 % i to je po kilometru najpovoljnije za sve korisnike, a napose one koji se voze 1-3 puta godišnje (80 % građana Hrvatske)! Italija i Francuska imaju samo ENC i cash i neće to mijenjati 100 godina, jer ako hoćeš komociju, moraš platiti! Ja imam ENC i uživam!

LO
Long
13:05 28.04.2018.

To je clanica EU. BRAVO!!! Cak i Bugarska ima vinjete. Ali u Hrvatsoj netreba, jer sa vinjetama se nemoze krast.

NM
nemirno more
13:12 28.04.2018.

zasto jednostavno,kad moze komplikovano

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije