Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radno druženje SDP-a

Kregar: Preuzimanje vlasti je završeno, vrijeme je za reforme

'16.03.2010,Zagreb - Josip Kregar sece pokraj Hnk. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
'Goran Jakus/PIXSELL'
03.03.2012.
u 16:29

Dojmila ga se premijerova poruka da će se odluke donositi po kriteriju stručnosti jer je do sada svatko želio progurati nekoga svoga

- Preuzimanje vlasti je završeno, sada je vrijeme za reforme - ustvrdio je Josip Kregar danas u Poreču na neformalnom saboru SDP-a.

Kregar je jedini nezavisni saborski zastupnik kojega je vodstvo vladajuće stranke pozvalo na trodnevno radno druženje u Istru.

- Nakon što je Vlada u Sabor poslala mnoštvo izmjena zakona za koje nije bilo vremena da se kvalitetno rasprave, sada očekujem fazu otvorenih rasprava u kojoj će se stići razgovarati i o eventualnim pogreškama koje će se putem događati. Do ljeta nas čeka 30 reformskih zakona iz područja izbornog zakonodavstva, sprečavanja sukoba interesa, mirovinskog i zdravstvenog sustava... - najavio je Kregar.

Dojmila ga se, kaže, poruka premijera Zorana Milanovića da neće dopustiti donošenje odluka po isključivo stranačkom ključu, nego po kriteriju stručnosti.

- To je snažna poruka jer iz lokalnih razina dolaze drukčiji zahtjevi i svatko bi želio progurati nekoga svoga - rekao je josip Kregar.

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar boros
boros
17:05 03.03.2012.

...pricajte sta god hocete,ali su \"ovi\"krenuli pravim putem a put im je veoma trnovit...zahvaljujuci i CRO ljudima...neka im je na cast...amen...

KK
KINGS KlNG®
16:50 03.03.2012.

kaj je ovo danas? ofenziva samodopadnosti kokošinjac \"lidera\"?

OB
-obrisani-
20:07 03.03.2012.

ZAMP potvrduje da je Josipovic kao clan predsjednistva odlucivao o ugovorima sa Emporionom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije