Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJENA DVOJICA

Jedan krao slatkiše i sokove, drugi provaljivao u kuće iz kojih ništa nije ukrao

Slatkiši
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
29.12.2017.
u 12:56

Osim za krađu slatkiša, policija ga sumnjiči i da je ljetos u jednom zadarskom trgovačkom centru provalio u rashladnu vitrinu iz koje je ukrao - sokove

Zadarska policija uhitila je 20-godišnjaka koji nije mogao odoljeti slatkišima. Naime, mladić se sumnjiči da je 27. prosinca oko 14 sati u trgovini u Ulici Antuna Gustava Matoša u Zadru pokušao ukrasti manju količinu slatkiša. Dok je to radio, uočila ga je prodavačica koja ga je pokušala spriječiti u krađi. No mladić ju je odgurnuo i pobjegao, no uskoro je uhićen.

Osim za krađu slatkiša, policija ga sumnjiči i da je ljetos u jednom zadarskom trgovačkom centru provalio u rashladnu vitrinu iz koje je ukrao - sokove. Mladić je prijavljen zbog razbojničke krađe i krađe, a prijavu zbog pokušaja krađe zaradio je i 31-godišnjak. Njega se sumnjiči da je sredinom listopada provalio u dvije kuće u Ulici J.K. Skenderbega u Zadru, no iz njih nije ništa otuđio.

>> Požar u Osijeku - poginulo dijete

Slatkiši
1/14
Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvonimir13
16:02 09.01.2018.

Neznam ko je autor ovog ciničnog članka da pored sustavnih milijunskih pljački na štetu por.obavez. dotični navodi krađu slatkiša iz supermarketa ! parodija !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije