Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUMNJIČENA ZA RAČUNALNU PREVARU

Ukrala joj novčanik u autobusu, pa joj s računa počistila 10.700 kuna

krađa
Foto: Thinkstock
29.12.2017.
u 12:30

Pet puta je uspjela podignuti novac, a u preostalih pet puta joj je na bankomatima odbijena transakcija

C.F. (31) sumnjiči se za krađu i 10 računalnih prijevara. Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnja se da je 6. prosinca u 13.45 u autobusu koji je prometovao na području Dubrave jednoj ženi ukrala novčanik u kojem je bilo 1000 kuna. U novčaniku su bile i kreditne kartice koje je C.F. koristila kako bi s bankomata podizala novac.

Učinila je to 10 puta. Pet puta je uspjela podignuti novac, a u preostalih pet puta joj je na bankomatima odbijena transakcija. Ukupna šteta je 10.700 kuna, a C.F. je kazneno prijavljena tužiteljstvu.

>> Požar u Osijeku - preminulo dijete

Ključne riječi

Komentara 2

IP
ispeci.pa.reci
17:09 29.12.2017.

pa kaj zena nosila soma kuna i pinove s karticama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije