Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Kotromanović:

'Nisam maneken jer sam neuhranjen. I mislim da sam možda kreten'

ante kotromanović crodux
Foto: Facebook
08.01.2015.
u 11:54

Za mene je to najbolje gorivo na svijetu, kaže ministar nakon što je fotografiran kako toči gorivo na Croduxovoj benzinskoj pumpi.

Nakon što je analiza Ministarstva gospodarstva pokazala da gorivo Croduxa, tvrtke u vlasništvu generala Ivana Čermaka, ne zadovoljava sve parametre, ministar obrane Ante Kotromanović snimljen je na jednoj Croduxovoj benzinskoj postaji kako toči gorivo, što je Crodux iskoristio da Kotromanovića predstavi i kao svojevrsnog manekena. Stoga su danas novinari ministra pitali zašto je to učinio i priznaje li on analizu koju je platila Vlada.

– Prvo nisam maneken jer sam neuhranjen, pothranjen i fali mi masnoće. Drugo, mislim da sam ja možda i kreten. Zašto? Zato što sam korisnik službenog automobila 24 sata dnevno na što kao štićena osoba imam pravo. To znači da ja uopće ne bih trebao točiti gorivo jer bi me uvijek mogli voziti službeni vozači. Kada koristim privatni automobil, gorivo točim na Croduxovim pumpama i to već desetak godina. Za mene je to najbolje gorivo na svijetu. Ne interesira me ništa. Ne interesira me tamo neka analiza goriva. Meni se nikad nije dogodilo da auto stane. Kad god budem vozio privatni auto, a vozim ga svaki petak, subotu i nedjelju, morat ću negdje točiti gorivo, a na Croduxovim pumpama točim već godinama – rekao je Kotromanović.

>> Crodux se pohvalio fotografijom ministra Kotromanovića na njihovoj crpki

>> Čermakovo gorivo izvan propisa, ali za vozila nije bilo nikakve štete

>> 'Crodux bi se ispričao da je imao priliku. Tvrdimo da nismo krivi'

Komentara 60

DU
Deleted user
12:18 08.01.2015.

Ante nema se tu što misliti! Stavio si svoju ratnu karizmu u funkciju politike i to one, najblaže rečeno ne narodne. I nemoj se braniti time što je vlast dobivena na izborima, jer su te izbore za SDP dobili Sanader i Bajić.

BA
barjak
12:44 08.01.2015.

Sad je rekao sve. Nije cudo sto je ministar.

EL
EldersRealm
12:16 08.01.2015.

Valjda ministar misli na Tifon? Crodux je tek 2013. preuzimanjem OMVa Hrvatska dosao na scenu. Postojao je do 1998. kad je prodan OMVu, a Tifon je prodan MOLu 2007. Dakle gdje je on to tocio "na Croduxovim pumpama i to jedno 10-ak godina"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije