Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.12.2013. u 12:00

Korisnik državnog zrakoplova vjerojatno je “križićem označio” koje se stavke ne smiju kresati

Jadranka Kosor, bivša premijerka, uzalud je podnijela amandman kojim je tražila povećanje novca za Ured povjerenice za informiranje iako je pronašla stavku proračuna s koje se moglo skinuti. Prijedlog da se novac skine Direkciji za korištenje službenih zrakoplova kojoj su sredstva nepotrebno udvostručena, glatko je odbijen. Korisnik državnog zrakoplova vjerojatno je “križićem označio” koje se stavke ne smiju kresati, a bar bi bivša premijerka trebala znati kako to funkcionira. Uostalom, o premijerskom označavanju križićima jučer je svjedočila na suđenju bivšem premijeru Sanaderu.

HDZ-ov župan odbio spaliti Dylanove ploče i CD-e

Goran Pauk, župan šibensko-kninski i šef šibenskog HDZ-a, našao se u čudu nakon što su francuski Hrvati podigli tužbu protiv Boba Dylana zbog uvrede koju je izrekao u intervjuu za magazin Rolling Stone.

Pauk je, naime, osvjedočeni ljubitelj Dylana pa mu nije najbolje sjeo poziv na Facebooku da donese sve ploče i CD-e poznatog kantautora pred Županiju i – spali ih. Slobodna prenosi da je Pauk izrekao odlučno NE paljenju Dylanovih CD-a i poručio da njegova zaluđenost poznatim rockerom neće prestati.

Tko će sve pasti padne li Božidar Kalmeta

Božidar Kalmeta, gradonačelnik Zadra i tenor u crkvenom zboru, poručuje u Globusu da će s njegovim padom pasti i njegovi neprijatelji.Možda i hoće, ali za sada padaju samo njegovi suradnici i prijatelji.

Opačić nakon dvije godine otvorila ormar s kosturima

Milanka Opačić, potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih, već dvije godine najavljuje umrežavanje centara za socijalnu skrb s drugim državnim institucijama kako bi se detektirali “lažnjaci” među 115.000 primatelja socijalne pomoći. U međuvremenu je, piše Novi list, pukim pregledom dokumentacije pronađeno 7000 uljeza u sustavu. Među njima su neki odavno preminuli, neki su korisnici visokih inozemnih mirovina, a neki vlasnici jahta i skupih automobila. Krajnje je vrijeme da se riješimo takvih “socijalnih slučajeva” jer novi, pravi socijalni slučajevi tek što nisu pokucali na vrata centara za socijalnu skrb.

Komentara 2

CV
crna vrana
14:04 05.12.2013.

Ja mislim da je Kosorica sama sebi označila (pre)križićem svoju buduću političku karijeru. Sic transit gloria mundi !

HR
hrza
15:54 05.12.2013.

Priznala je da joj je glava služila samo za klimanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije