Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Parlamentarni izbori 2011

Kosor otvorila dionicu Istarskog ipsilona, dva mjeseca prije roka

Premijerka je otvorila 18 kilometara dionice Istarskog ipsilona, od Kanfanara do Rogovića.
29. listopada 2011. u 15:39 20 komentara 116 prikaza
autocesta
Foto: VL FOTO

Nakon što je u lipnju ove godine otvorila 50 kilometara autoceste na dionici od Kanfanara do Umaga premijerka Jadranka Kosor danas je, dva mjeseca prije roka, otvorila još 18 kilometra dionice Istarskog ipsilona od Kanfanara do Rogovića. Riječ je o investiciji vrijednoj 72 milijuna eura.

- Pokazali smo kako treba raditi surađujući bez obzira na političku pripadnost, bez obzira na razlike - kazala je Kosor te navela suradnju na još dva projekta u Istri, Brijuni rivijera i izgradnju nove pulske bolnice. Boravak u Istarskoj županiji iskoristila je i za posjet Općoj bolnici Pula.

Vlada je, naime, ovog tjedna donijela Odluku o namjeri davanja državnog jamstva u korist poslovnih banaka, za kreditno zaduženje pulske bolnice, odnosno gradnju nove zgrade bolnice o čemu bi se trebalo odlučiti nakon postupka javne nabave.

Sporazum o sufinanciranju izgradnje nove Opće bolnice Pula potpisan je u srpnju ove godine u Umagu. Investicija je vrijedna 800 milijuna kuna.

NBIoT tehnologija
#NEODUSTAJEM
Znate li što je NBIoT tehnologija? Doznajte kako ju je Tomislav Božić iskoristio da pomogne Dubrovniku u pametnom upravljanju parkingom
 • austria:

  HDZ na čelu sa Smranaderom, Rončevićem i Polančecom je zaista ugledna stranka. Zar su branitelji ginuli za takve pljačkaše Domovine.

 • Vladimir12-4:

  Zasto ne pusta u promet svakih 2 km, to bi joj donijelo vecu \"popularnost\".

 • Avatar deziderij
  deziderij:

  Ta bi u promet pustila i vjetrove koje pušta samo da se slika i reklamira.