Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
motivacijski govor

Kosor članovima HDZ-a: Govorite pravu istinu o stanju u državi

jadranka kosor (1)
Foto: Željko Hladika/PIXSELL
1/6
03.12.2010.
u 20:48

Premijerka Jadranka Kosor je još jednom najavila da će “biti osvježenja u Vladi”.

– Obitelji Tuđman poslala sam pismo i pozvala ih da zajedno s nama, članovima HDZ-a, 10. prosinca na Mirogoju odamo počast utemeljitelju stranke i prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu povodom 11. godišnjice njegove smrti – rekla je predsjednica HDZ-a i Vlade Jadranka Kosor večeras na radnom sastanku zagrebačkog HDZ-a.

U motivacijskom govoru poručila je članstvu stranke kako od njih očekuje da u idućoj, izbornoj godini šire optimizam i svojim prijateljima i susjedima govore, kako kaže, pravu istinu o stanju u državi.

Premijerka Kosor kaže da će se parlamentarni izbori održati krajem 2011., a da će Vlada u lipnju završiti pregovore o pristupanju Hrvatske u EU. Premijerka je večeras još jednom najavila da će “biti osvježenja u Vladi”. O imenima nije željela govoriti.

Ključne riječi

Komentara 211

OB
-obrisani-
04:50 04.12.2010.

pred bogom su se kleli ,na ustav Hrvatske su se zakleli o svome poštenju , a ispali največi lopovi balkana i europe ....zna se

OB
-obrisani-
04:51 04.12.2010.

Osvježićemo stranku Novim ljudima Ja ću se umiti ujutro i biti osvježen i namirisan za našu Jadranku,ustvari svi ćemo se osvježiti ovih dana,kao predbožićno osvježenje na Havajima,a za dobrobit sviju vas. Jadranka naredila

ST
standup
23:21 03.12.2010.

eko, jedna Istina : triba jos´pozatvarati barem 10. 000 Séfova-Samoupravljacá-Lopova u Hrvatskoj,..a onih nizíh \"izvrs´nih-aktivista\" jos´100. 000 ....(prije ulaza u EU)!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije