Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
31.05.2021. u 21:45

Uz snobovski stav društva prema zanatskim zvanjima i urušen sustav strukovnog obrazovanja, koga još čudi sve slabiji interes učenika za strukovne škole?

Komentara 4

DU
Deleted user
23:19 31.05.2021.

Snobovski stav drustva prema zanatskim zvanjima je blag izraz. Moja sestra koja je studentica agronomije,vozila se u tramvaju sa kolegicom i razgovarale su, dvije curice od mozda 20 godina komentirale su nesto u stilu "haha,tko bi isao na agronomiju,kaj cu tamo uciti o kravama i kako biti farmer". Istinita prica.

DU
Deleted user
23:23 31.05.2021.

Ispravak, nisu rekle "uciti kako biti farmer" nego "uciti kako biti seljak". Ironije li neizrecive,zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije