Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvao s mobitela

Konačno dolijao zbog lažnih dojava o bombama na sudu

općinski kazneni sud
Goran Stanzl/PIXSELL
14.06.2011.
u 10:42

U tri mjeseca nazvao je čak pet puta. Prijavljen je za širenje lažnih i uznemirujućih glasina

Zagrebačka policija uspjela je uhvatiti muškarca koji je anonimnim dojavama o bombama na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu na noge dizao zaposlenike suda koje je zbog dojave trebalo evakuirati i službenike protueksplozivne jedinice koji su nakon svake njegove dojave morali pretražiti prostorije suda u zagrebačkoj Ilici.

Riječ je o 68-godišnjem Ž. K. koji je na sudu imao "posla" zbog krivotvorenja, a terete ga za čak pet poziva u razdoblju od ožujka do svibnja ove godine. Četiri puta o bombi je lažno dojavio s telefonske govornice, a jedanput se odvažio nazvati s mobitela, što ga je, najvjerojatnije, koštalo prijave.

Kazneno je, naime, prijavljen za širenje lažnih i uznemirujućih glasina, a moguće je i da će morati podmiriti štetu, odnosno novac koji je potrošen jer su se odgađale sudske rasprave te za izlazak pirotehničara i ostalih policijskih djelatnika na teren i za evakuaciju zgrade.

Komentara 1

KE
Kex
11:57 14.06.2011.

odlično! 68 godina ili ne - sad lijepo nek riba wc-e i zamjenjuje čistaćice u dvije smjene u barem 4-5 policijskih postaja dok ne otplati sve troškove koja su njegova sranja prouzročila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije