Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračun

Komadina: Nisam lešinar, smještaju mi Milanovićevi slinavci

zlatko komadina (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
28.06.2012.
u 12:56

Izrazio je podršku Špremu, zaželio mu brz i uspješan oporavak te skori povratak na posao. Razočaran je, tvrdi, stranačkim kolegama koji puštaju takve dezinformacije u medije.

– Nisam lešinar i nikada to nisam ni bio, niti bih gradio ikakvu političku karijeru na nečijoj nesreći i bolesti, i želim poručiti kolegama u svojoj stranci, kojih očito ima s obzirom na to da su plasirali ovakve gadarije, ako mi imaju što poručiti, da mi to kažu u lice ili da se potpišu kao izvor informacija onima kojima daju takve informacije – poručio je danas bivši ministar pomorstva, prometa i infrastrukture i SDP-ov saborski zastupnik Zlatko Komadina na konferenciji za novinare posvećenoj napisima u tjedniku Globus u kojem neimenovani SDP-ovci optužuju da želi voditi Hrvatski sabor umjesto trenutačno bolesnog predsjednika Borisa Šprema.

>>Komadina: Ni Goebbels se ne bi posramio toga što mi rade u SDP-u!

Izrazio je podršku Špremu i zaželio mu brz i uspješan oporavak te brz povratak na njegov posao. Razočaran je, tvrdi, stranačkim kolegama koji puštaju takve dezinformacije u medije, pogotovo kad svi znaju da ga je "kandidirala njegova županijska organizacija za župana Primorsko-goranske županije i da je ta dužnost nespojiva s dužnošću saborskog zastupnika". Zbog svega će se, poručuje, konzultirati s pravnom strukom.

– Po mom sudu riječ je, moguće, o nekim kolegama, da tako kažem, slinavcima oko kolege Zorana Milanovića koji misle da mu se tako dodvoravaju ili što već, čine mu neku valjda uslugu, ili možda o kolegama koji nemaju petlje reći što ih muči, pa koriste mene kao sredstvo za unutarstranačke obračune – tvrdi Komadina te dodaje da misli kako danas u SDP-u imaju daleko pametnijeg posla na upravljanju državom i rješavanju problema u hrvatskom društvu, nego se baviti unutarstranačkim obraćanjima.

Na pitanje tko su "slinavci", Komadina nije želio govoriti o imenima, jer, dodaje, ni sam ne zna tko su točno.

– Teško da mogu reći ime, jer bih tada bio kao i ovi kolege, ne znam tko je rekao, ali ima napisa zadnje tri-četiri godine, i sve u ovom istom tjedniku, prema tome to je previše koincidencija da bi bilo slučajno. Ja sam toliko dugo u SDP-u, od osnutka i osnivao sam SDP, imam čitav niz kolega i prijatelja i smatram da su u SDP-u velika većina časni, moralni ljudi, ali valjda u svakom žitu ima kukolja, pa valjda tako i kod nas – smatra Komadina te dodaje kako ne zna što smeta njegovim kolegama, "možda to što kaže svoj stav." Novinare je zanimalo zašto bi se netko iz SDP-a dodvoravao premijeru preko njega, odgovorio je kako su "razni su načini za nečije napredovanje, zgazi nekoga, stani mu na glavu...", a na pitanje znači li to da ga premijer ne voli, kazao je:

– Ne znam, to ćete morati njega pitati, teško da možemo govoriti o ljubavi između dva muškarca u ovom trenutku, ali mislim da je riječ o tome da ima povjerenja u mene, da smo na istom tragu, da isto mislimo o politici – rekao je Komadina te dodaje kako vjeruje da nema više razloga da ga se i dalje napada.

– Ali nikada ne reci nikad, naučio sam to, tako da me ništa ne može iznenaditi i toplo preporučujem da se okane ćorava posla – zaključio je bivši ministar Komadina.

Na optužbe o "slinavcima" osvrnula se također bivša ministrica ove Vlade Mirela Holy.

– Ja ne znam tko to radi, ali onaj tko radi vrlo je zločest i zlonamjeran. Apsolutno sam sigurna da gospodin Komadina nema apsolutno nikakve veze s tim glasinama – rekla je Holy, a na pitanje je li i ona na svojoj koži osjetila stranačka previranja, Holy je rekla kako to ne bi komentirala.

Ključne riječi

Komentara 100

BI
BE, INVENT, DO IT
13:06 28.06.2012.

hihihihhihhi unutarstranački rat antifašista ohoho

OB
-obrisani-
19:00 28.06.2012.

Balavci ili ne,Komadini se ne pise dobro.

OB
-obrisani-
15:49 28.06.2012.

sdp boluje od virusnog oboljenja zvanog staljinizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije