Naslovnica Vijesti Hrvatska

Komadina: Mireli Holy su otvorena vrata SDP-a

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina i član Predsjedništva Ivo Jelušić izjavili su u četvrtak da su u stranci otvorena vrata bivšoj članici SDP-a Mireli Holy
21. veljače 2019. u 16:49 6 komentara 196 prikaza
Zlatko Komadina
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina i član Predsjedništva Ivo Jelušić izjavili su u četvrtak da su u stranci otvorena vrata bivšoj članici SDP-a Mireli Holy.,

Arsen Bauk Bauk o zekanoviću i hasanbegoviću 'Njihova suverenistička platforma nije najvažnija stvar na svijetu'

"Što se mene tiče da. Mirela Holy bila je, je i ostat će vjerojatno uvijek na ljevici. Da je stjecaj okolnosti bio drugačiji u onoj vladi u kojoj je bila ministrica (Zorana Milanovića) vjerojano nikad ne bi ni napustila SDP. Meni je žao da je do toga uopće ikada došlo", rekao je Jelušić novinarima prije početka sjednice Predsjedništva SDP-a.

Na pitanje hoće li ona biti na listi za Europski parlament odgovorio je kako se o tome razgovara, a tu listu će SDP utvrditi za oko mjesec i pol dana. Po medijskim napisima predsjednik SDP-a Davor Bernardić navodno je Holy ponudio mjesto na stranačkoj listi za izbore za Europski parlament..

Jelušić je na pitanje je li povratak Mirele Holy i Ive Josipovića znači okupljanje ljudi koji su se posvađali sa Zoranom Milanovićem odgovorio kako to ne bi tako rekao istaknuvši da SDP treba okupiti sve ljude koji se osjećaju kao ljevičari i bliski socijaldemokraciji.

Mirela Holy zanimljiva akvizicija Mirela Holy bit će na listi SDP-a za euroizbore?

"Bilo je i do sada određenih razlaza, bilo je nezadovoljstva sa SDP-om, osnivale su se neke druge stranke (OraH i Laburisti) - svi su oni dolazili i odlazili, a SDP ostaje", rekao je Jelušić.

Na izlasku iz sjedišta SDP-a je prije početka sjednice Predsjedništva stranke viđena i Mirela Holy. Protiv Holy na mjestu kandidatkinje za Europski parlament nema ništa ni Zlatko Komadina, koji je rekao kako može reći samo dobro o njoj.

"Mislim da ona može pomoći SDP-u. Pozdravljam dolazak svih koji pomažu SDP-u, a ne traže da se pomogne njima", kazao je.

>>Zlatko Komadina

Kik
Prolistajte novi KiK katalog i ne propustite super akcije!

A1 izdvaja za Vas

  • Marko69:

    U SDP-u su izlazna vrata zaposlenija od ulaznih.

  • Demokracija1111:

    Komuniste u zatvor ili osuditi na smrtnu kaznu kao što su to učinile sve države članice EU !!!

  • Nikola Turajlić:

    Mirela Hily je jedna od rijetkih poštenih političara, jer je samo ona se suprotstavila zakupu kancelarijskih prostorija u Zagrebtoweru za Ministarstvo ekologije i njegovu agenciju 2014 godine, za preko desetak miliona kuna, već je tada zagovarala rekonstrukciju upravne zgrade DTR-a ... prikaži još! koja je koštala četrdesetak miliona. Ugovor o zakupu je zaključila Milanovbićeva vlada. Crveni Kmeri upropastiše neovisnu državu, zagraktat će vjerodomoljubne crne vrane. A gdje su tada bili ZNA SE vjerodomoljubi iz opozicije, jer nisu progovorili niti slovce protiv ovog ugovornog odnosa, već su bili tiho da ne mogu biti tiše (kao ona stvar u ruci). Do sada je neovisna država platila četrdesetak milona kuna zakupa i plaćat će dalje, umjesto da je za tu sumu rekonstrirana DTR-ova zgrada i koristila se besplatno daljih pola stoljeća, a koja i dalje hatra i predstavlja zagrebačko ruglo. Drugim rječima u udruženom zločinačkom poduhvatu, u kojem su učustvovale vlada, opozicija i razumije se naše transatlanske gazde, oštećena je do sada samo u ovom poslu hrvatska državna raga za desetke miliona kuna, jer se naši političari rektumaši osjećaju tako ugodno u rektumima svojih gazda i zbog toga izvršavaju njihove naloge bez pogovora i konzumiraju njihove nusprodukkte metabolizma i usput glasno mljackaju. Nije država za narod koji ima slugeranske gene, zar ne vjerodomoljubi koji imate makar trun razuma pod vašim škljacima ?