Povratak na članak

Komadina: Mireli Holy su otvorena vrata SDP-a

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina i član Predsjedništva Ivo Jelušić izjavili su u četvrtak da su u stranci otvorena vrata bivšoj članici SDP-a Mireli Holy
Objava 21. veljače 2019. 196 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 6
 • Marko69:

  U SDP-u su izlazna vrata zaposlenija od ulaznih.

  19:16 21. 2. 2019.
 • Demokracija1111:

  Komuniste u zatvor ili osuditi na smrtnu kaznu kao što su to učinile sve države članice EU !!!

  1 18:12 21. 2. 2019.
 • Nikola Turajlić:

  Mirela Hily je jedna od rijetkih poštenih političara, jer je samo ona se suprotstavila zakupu kancelarijskih prostorija u Zagrebtoweru za Ministarstvo ekologije i njegovu agenciju 2014 godine, za preko desetak miliona kuna, već je tada zagovarala rekonstrukciju upravne zgrade DTR-a ... prikaži još! koja je koštala četrdesetak miliona. Ugovor o zakupu je zaključila Milanovbićeva vlada. Crveni Kmeri upropastiše neovisnu državu, zagraktat će vjerodomoljubne crne vrane. A gdje su tada bili ZNA SE vjerodomoljubi iz opozicije, jer nisu progovorili niti slovce protiv ovog ugovornog odnosa, već su bili tiho da ne mogu biti tiše (kao ona stvar u ruci). Do sada je neovisna država platila četrdesetak milona kuna zakupa i plaćat će dalje, umjesto da je za tu sumu rekonstrirana DTR-ova zgrada i koristila se besplatno daljih pola stoljeća, a koja i dalje hatra i predstavlja zagrebačko ruglo. Drugim rječima u udruženom zločinačkom poduhvatu, u kojem su učustvovale vlada, opozicija i razumije se naše transatlanske gazde, oštećena je do sada samo u ovom poslu hrvatska državna raga za desetke miliona kuna, jer se naši političari rektumaši osjećaju tako ugodno u rektumima svojih gazda i zbog toga izvršavaju njihove naloge bez pogovora i konzumiraju njihove nusprodukkte metabolizma i usput glasno mljackaju. Nije država za narod koji ima slugeranske gene, zar ne vjerodomoljubi koji imate makar trun razuma pod vašim škljacima ?

  20:25 21. 2. 2019.
 • PrimoracRi:

  Još tarlahaš.Naj vrijedniji ezdepeovac,radi pun gas,sve se praši iza njega,čudo .

  1 17:12 21. 2. 2019.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.