Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA ČLANICA
Povratak na članak

Komadina: Mireli Holy su otvorena vrata SDP-a

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina i član Predsjedništva Ivo Jelušić izjavili su u četvrtak da su u stranci otvorena vrata bivšoj članici SDP-a Mireli Holy

Komentari 6

LA
Laufer
19:16 21.02.2019.

U SDP-u su izlazna vrata zaposlenija od ulaznih.

VL
DE
Demokracija1111
18:12 21.02.2019.

Komuniste u zatvor ili osuditi na smrtnu kaznu kao što su to učinile sve države članice EU !!!

VL
PR
PrimoracRi
17:12 21.02.2019.

Još tarlahaš.Naj vrijedniji ezdepeovac,radi pun gas,sve se praši iza njega,čudo .

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
20:25 21.02.2019.

Mirela Hily je jedna od rijetkih poštenih političara, jer je samo ona se suprotstavila zakupu kancelarijskih prostorija u Zagrebtoweru za Ministarstvo ekologije i njegovu agenciju 2014 godine, za preko desetak miliona kuna, već je tada zagovarala rekonstrukciju upravne zgrade DTR-a koja je koštala četrdesetak miliona. Ugovor o zakupu je zaključila Milanovbićeva vlada. Crveni Kmeri upropastiše neovisnu državu, zagraktat će vjerodomoljubne crne vrane. A gdje su tada bili ZNA SE vjerodomoljubi iz opozicije, jer nisu progovorili niti slovce protiv ovog ugovornog odnosa, već su bili tiho da ne mogu biti tiše (kao ona stvar u ruci). Do sada je neovisna država platila četrdesetak milona kuna zakupa i plaćat će dalje, umjesto da je za tu sumu rekonstrirana DTR-ova zgrada i koristila se besplatno daljih pola stoljeća, a koja i dalje hatra i predstavlja zagrebačko ruglo. Drugim rječima u udruženom zločinačkom poduhvatu, u kojem su učustvovale vlada, opozicija i razumije se naše transatlanske gazde, oštećena je do sada samo u ovom poslu hrvatska državna raga za desetke miliona kuna, jer se naši političari rektumaši osjećaju tako ugodno u rektumima svojih gazda i zbog toga izvršavaju njihove naloge bez pogovora i konzumiraju njihove nusprodukkte metabolizma i usput glasno mljackaju. Nije država za narod koji ima slugeranske gene, zar ne vjerodomoljubi koji imate makar trun razuma pod vašim škljacima ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.