Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP

Komadina: Krajnji je čas da SDP i partneri preuzmu vlast

\'08.12.2010., Cakovec- Zupan Primorsko-goranske zupaniije Zlatko Komadina posjetio Medjimursku zupaniju gdje se sastao s medjimurskim zupanom Ivanom Perhocom. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL\'
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
09.04.2011.
u 14:28

Izmjene Zakona o izbornim jedinicama Komadina je nazvao izbornim inženjeringom koji nagovještava izbornu prijevaru i koristi da bi HDZ ostvario koji mandat više.

Nama i koalicijskim partnerima vlast je suđena - rekao je na današnjoj sjednici Županijske organizacije SDP-a primorsko goranske županije njen predsjednik Zlatko Komadina dodajući da je zadnji čas za preuzimanje vlasti od HDZ-a koji je potrošio vrijeme i novac bez rezultata, a i dalje se "žilavo drži" i nema sluha za civilni sektor i prosvjede kojima se traže promjene.

Uvjeren u izbornu pobjedu Komadina je kazao da novu vlast i Vladu čekaju administrativa, fiskalna i gospodarska reforma i promjene u javnom sektoru, upravi i samoupravi. Izbori bi po njemu trebali biti barem poslije ljeta, a prije donošenja proračuna za 2012. godinu.

Izmjene Zakona o izbornim jedinicama Komadina je nazvao izbornim inženjeringom koji nagovještava izbornu prijevaru i koristi da bi HDZ ostvario koji mandat više, a "ne fer" ponašanjem označio je što HDZ završetak pregovora o pristupanju EU želi iskoristiti za sebe, kao plus s kojim će izaći na izbore.

 

Ključne riječi

Komentara 19

OB
-obrisani-
00:44 11.04.2011.

Komadina: Krajnji je čas da SDP i partneri preuzmu vlast ------------------------------------------------------------------------------- To ovo izajničko smeće, kojem je Trst bliži od Zagreba (pri čemu ne misli na zemljopisnu udaljenost) zagovara kako bi mogao što prije dati Slovencima \"maramicu\" mora, kako jee nazvao Savudrijsku valu (nije on badava rođen u Sloveniji!) . RIJEKA - »S nevjericom smo dočekali izjave primorsko-goranskog župana Zlatka Komadine u dnevnom tisku u kojem u povodu osnivanja nove euroregije ističe da su granice njegove matične zemlje \'povijesna slučajnost\' te da su mu \'Trst i Venecija mnogo bliži od Zagreba\'. U trenutku dok određeni politički krugovi u Italiji, koji zagovaraju iredentističku politiku ponovo dižu glavu davanjem takvih izjava, župan Komadina svjesno ili nesvjesno radi protiv interesa Hrvatske«, Takvim pristupom Komadina nepotrebno politizira izvornu ideju koncepta euroregija, a spominjanje »ustava« takve buduće institucije koji bi obvezivao članice potpuno je suprotan zakonima Hrvatske, čime župan Komadina pokazuje da ne poznaje ili ne priznaje hrvatske zakone“. Istodobno župan Komadina, zaboravlja da Vlada RH iz tog „dalekog Zagreba“ podupire sve razvojne projekte Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke; projekt nove bolnice, sveučilišta, autoceste Rijeka - Zagreb, riječke zaobilaznice, projekt razvoja riječke luke, brodogradilište 3. maj, Zakon o brdsko-planinskom području, subvencioniranje otoka, i pokazuje koliko se brine i ulaže u primorski kraj. Od političara koji ima ambicije postati premijer, očekuje se malo više političke mudrosti u promicanju interesa vlastite države. [Lj. M. P.] VJESNIK, 21.listopad 2005. . I taj smrad bi trebao biti na nekoj funkciji u Vladi Republike Hrvatske ??? Ali i sav ostali ološ iz SDP-a ili HNS-a nije ništa bolji!

OB
-obrisani-
14:40 09.04.2011.

komadinu sam upoznao slučajno prije prošlih izbora u jednom kafiću....popričao je s ljudima i sve prisutne počastio Komadina je super lik iako ne volim komuniste, ovaj nešto vrijedi...ne po čašćenju , već po razgovoru

DU
Deleted user
07:39 10.04.2011.

Jadnici, niškoristi, palamudani, prodavači neistina… obrišite se po ustima, brizasti ste, a hrvatskoj treba netko puno uvjerljiviji od vas, recimo HRAST, jednostavno jer vole Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije