Naslovnica Vijesti Hrvatska

Komadina: Krajnji je čas da SDP i partneri preuzmu vlast

Izmjene Zakona o izbornim jedinicama Komadina je nazvao izbornim inženjeringom koji nagovještava izbornu prijevaru i koristi da bi HDZ ostvario koji mandat više.
09. travnja 2011. u 14:28 19 komentara 3 prikaza
\'08.12.2010., Cakovec- Zupan Primorsko-goranske zupaniije Zlatko Komadina posjetio Medjimursku zupaniju gdje se sastao s medjimurskim zupanom Ivanom Perhocom. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL\'
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

Nama i koalicijskim partnerima vlast je suđena - rekao je na današnjoj sjednici Županijske organizacije SDP-a primorsko goranske županije njen predsjednik Zlatko Komadina dodajući da je zadnji čas za preuzimanje vlasti od HDZ-a koji je potrošio vrijeme i novac bez rezultata, a i dalje se "žilavo drži" i nema sluha za civilni sektor i prosvjede kojima se traže promjene.

Uvjeren u izbornu pobjedu Komadina je kazao da novu vlast i Vladu čekaju administrativa, fiskalna i gospodarska reforma i promjene u javnom sektoru, upravi i samoupravi. Izbori bi po njemu trebali biti barem poslije ljeta, a prije donošenja proračuna za 2012. godinu.

Izmjene Zakona o izbornim jedinicama Komadina je nazvao izbornim inženjeringom koji nagovještava izbornu prijevaru i koristi da bi HDZ ostvario koji mandat više, a "ne fer" ponašanjem označio je što HDZ završetak pregovora o pristupanju EU želi iskoristiti za sebe, kao plus s kojim će izaći na izbore.

 

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
 • -obrisani-:

  Komadina: Krajnji je čas da SDP i partneri preuzmu vlast ------------------------------------------------------------------------------- To ovo izajničko smeće, kojem je Trst bliži od Zagreba (pri čemu ne misli na zemljopisnu udaljenost) zagovara kako bi mogao što prije dati Slovencima \"maramicu\" mora, kako je ... prikaži još!e nazvao Savudrijsku valu (nije on badava rođen u Sloveniji!) . RIJEKA - »S nevjericom smo dočekali izjave primorsko-goranskog župana Zlatka Komadine u dnevnom tisku u kojem u povodu osnivanja nove euroregije ističe da su granice njegove matične zemlje \'povijesna slučajnost\' te da su mu \'Trst i Venecija mnogo bliži od Zagreba\'. U trenutku dok određeni politički krugovi u Italiji, koji zagovaraju iredentističku politiku ponovo dižu glavu davanjem takvih izjava, župan Komadina svjesno ili nesvjesno radi protiv interesa Hrvatske«, Takvim pristupom Komadina nepotrebno politizira izvornu ideju koncepta euroregija, a spominjanje »ustava« takve buduće institucije koji bi obvezivao članice potpuno je suprotan zakonima Hrvatske, čime župan Komadina pokazuje da ne poznaje ili ne priznaje hrvatske zakone“. Istodobno župan Komadina, zaboravlja da Vlada RH iz tog „dalekog Zagreba“ podupire sve razvojne projekte Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke; projekt nove bolnice, sveučilišta, autoceste Rijeka - Zagreb, riječke zaobilaznice, projekt razvoja riječke luke, brodogradilište 3. maj, Zakon o brdsko-planinskom području, subvencioniranje otoka, i pokazuje koliko se brine i ulaže u primorski kraj. Od političara koji ima ambicije postati premijer, očekuje se malo više političke mudrosti u promicanju interesa vlastite države. [Lj. M. P.] VJESNIK, 21.listopad 2005. . I taj smrad bi trebao biti na nekoj funkciji u Vladi Republike Hrvatske ??? Ali i sav ostali ološ iz SDP-a ili HNS-a nije ništa bolji!

 • -obrisani-:

  komadinu sam upoznao slučajno prije prošlih izbora u jednom kafiću....popričao je s ljudima i sve prisutne počastio Komadina je super lik iako ne volim komuniste, ovaj nešto vrijedi...ne po čašćenju , već po razgovoru

 • Avatar babatero
  babatero:

  Jadnici, niškoristi, palamudani, prodavači neistina… obrišite se po ustima, brizasti ste, a hrvatskoj treba netko puno uvjerljiviji od vas, recimo HRAST, jednostavno jer vole Hrvatsku.