Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP
Povratak na članak

Komadina: Krajnji je čas da SDP i partneri preuzmu vlast

Izmjene Zakona o izbornim jedinicama Komadina je nazvao izbornim inženjeringom koji nagovještava izbornu prijevaru i koristi da bi HDZ ostvario koji mandat više.

Komentari 19

DU
Deleted user
07:39 10.04.2011.

Jadnici, niškoristi, palamudani, prodavači neistina… obrišite se po ustima, brizasti ste, a hrvatskoj treba netko puno uvjerljiviji od vas, recimo HRAST, jednostavno jer vole Hrvatsku.

VL
OB
-obrisani-
00:44 11.04.2011.

Komadina: Krajnji je čas da SDP i partneri preuzmu vlast ------------------------------------------------------------------------------- To ovo izajničko smeće, kojem je Trst bliži od Zagreba (pri čemu ne misli na zemljopisnu udaljenost) zagovara kako bi mogao što prije dati Slovencima \"maramicu\" mora, kako jee nazvao Savudrijsku valu (nije on badava rođen u Sloveniji!) . RIJEKA - »S nevjericom smo dočekali izjave primorsko-goranskog župana Zlatka Komadine u dnevnom tisku u kojem u povodu osnivanja nove euroregije ističe da su granice njegove matične zemlje \'povijesna slučajnost\' te da su mu \'Trst i Venecija mnogo bliži od Zagreba\'. U trenutku dok određeni politički krugovi u Italiji, koji zagovaraju iredentističku politiku ponovo dižu glavu davanjem takvih izjava, župan Komadina svjesno ili nesvjesno radi protiv interesa Hrvatske«, Takvim pristupom Komadina nepotrebno politizira izvornu ideju koncepta euroregija, a spominjanje »ustava« takve buduće institucije koji bi obvezivao članice potpuno je suprotan zakonima Hrvatske, čime župan Komadina pokazuje da ne poznaje ili ne priznaje hrvatske zakone“. Istodobno župan Komadina, zaboravlja da Vlada RH iz tog „dalekog Zagreba“ podupire sve razvojne projekte Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke; projekt nove bolnice, sveučilišta, autoceste Rijeka - Zagreb, riječke zaobilaznice, projekt razvoja riječke luke, brodogradilište 3. maj, Zakon o brdsko-planinskom području, subvencioniranje otoka, i pokazuje koliko se brine i ulaže u primorski kraj. Od političara koji ima ambicije postati premijer, očekuje se malo više političke mudrosti u promicanju interesa vlastite države. [Lj. M. P.] VJESNIK, 21.listopad 2005. . I taj smrad bi trebao biti na nekoj funkciji u Vladi Republike Hrvatske ??? Ali i sav ostali ološ iz SDP-a ili HNS-a nije ništa bolji!

VL
OB
-obrisani-
14:40 09.04.2011.

komadinu sam upoznao slučajno prije prošlih izbora u jednom kafiću....popričao je s ljudima i sve prisutne počastio Komadina je super lik iako ne volim komuniste, ovaj nešto vrijedi...ne po čašćenju , već po razgovoru

VL
OB
-obrisani-
14:46 09.04.2011.

zamislite novu vladu sa milanovicem komadinom jovanovicem cacicem pusickom .....dobra za republiku srpsku

VL
SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
14:46 09.04.2011.

- Mogu preuzeti vlast jedino u Bandićevskim golden-zahodima

VL
NI
nindža
14:58 09.04.2011.

ovi se barem ne srame onoga što jesu, za razliku od umivenih i pokrštenih partijaša iz adezeja.

VL
LI
liburnik
15:42 09.04.2011.

Imbecilu opet socijaldemokrate zoves komunistima . Ca si z bosandjelesa (Viskova). Ca te ni sram, dali smo ti kade bivat , skolu hodit i delat a sada nas zoves komunistima. Ne pozabi Primorje je partizanski kraj. Mi ne volimo ustasi i klerikalci. Narocito ne tuji ki misle da va cakavskoj zemje moru zapovedat. Odi ti lipo va bosnu zapovedat a tu da si mi kuco i cito si razumel.

VL
KS
Klaus Schweighofer
16:17 09.04.2011.

bas je komadina bu.d.a.le

VL
PP
pero perić
21:55 09.04.2011.

...hdz će biti kažnjen za izdajničku i slugansku politiku! ...o sdp i ljevičarskoj bratiji samo jedno; bagra, šljam... ne dati im ni n od riječi šamsa! ..najbolji su mi ovakvi politkomesari poput gornjeg lika...tribalo bi ga uključit u tnt grupu! i oni spašavaju svijet\"

VL
1O
1st-opinion
11:34 10.04.2011.

NE Komadina, krajnje je vrijeme da vlast preuzmu neke nove osobe pun nam je ku..fer HDZ-a SDP-a HNS-a, HSS-a, HSLS-a SSS-a i ostalih sa ovim osobama. TRAZIMO ISTINSKE PROMIJENE TRAZIMO OSOBE KOJIMA SU NACIONALNI INTERESI ISPRED OSOBNIH INTERESA TRAZIMO OSOBESOBE KOJIMA SU NACIONALNI INTERESI ISPRED INTERESA EU TRAZIMO OSOBE KOJIMA SU NACIONALNI INTERESI ISPRED INTERESA CENTARA MOCI

VL
LA
las35vegas
12:03 10.04.2011.

of je provi \"komadina\" inace nebi tu rigav komunisticke bedastoce hehehehehehe

VL
LI
liburnik
07:53 11.04.2011.

Ma ljutili se vi koliko htjeli Rijeka, Trst, Venecija dijele isto nasljedje i kulturno ce se uvijek razlikovati i od Zagreba i od Rima. Nema tu iredentizma . Pa dajte ljudi i dan danas pravi Triestini zale za vremenima Austro Ugarske . A ni Rijeci nakon pada monarhije nije bilo bolje. Najprije smo postali slijepa crijeva Italije i Kraljevine SHS. Nakon drugog svjetskog rata postali smo mjesto gdje je Jugoslavija samo izvlacila novac a nista nije vracala osim masa siromasnih i neobrazovanih koje je doseljavala i ubrzano mjenjala etnicku strukturu stanovnista i kulturnu sliku grada. Taj se proces jos vise nastavlja i grad dalje osimromasuje stupanjem na scenu RH.

VL
LI
liburnik
08:10 11.04.2011.

Ova drzava je spremna da baci novce u nekakve Gazenice, Luku Ploce, Peljesce a nije spremna investirati u gradnju nizinske pruge Rijeka - Zagreb kao projekta koji bi po stranim ekonomskim strucnjacima podigao BDP cijele drzave za 10%. Kao i sve drzave osim Austro-Ugarske i republika Hrvatska zapostavlja razvoj Luke Rijeka, time nam umjesto majke postaje maceha. Pa onda se pitamo zasto je Rijeci blizi Trst od Zagreba .

VL
OB
-obrisani-
08:30 11.04.2011.

Ako SDP s \"partnerima\" preuzme vlast, to je sigurno daljnja katastrofa za Hrvatsku. Gore nego da nastavi HDZ. Čačić je veći majstor za drp, nego Sanader. Linić, Opačić koja živi u virtualnom svijetu Sabora ( nema niti jedan dan radnogg staža van Sabora), lajava Ingrid itd. Oni su iznjedrili Bandića i za to trebaju platti. Milanovića je otac namjestio u Ministarstvo vanjskih poslova i dalje je karijera osigurana. To je mali Sanader. Pa oni su svi bili na vlasti. Birajte mlade ljude ,kao na pr. one iz Varšavske. Ako takovih nema, birajte stranku penzonera, oni barem neće rasprodati oni što su stvarali i neće krast. PENZIONERE. Oni barem neće krasti ni rasprodati ono što su stvarali.

VL
LI
liburnik
10:17 11.04.2011.

Miske, ti si penzic, bar tako mogu shvatiti i tona tvog komentara. Da bi vi mogli dobivati vase mirovine netko mora i raditi. Zahvaljujuci ADZ-u za koga ti navijas dosli smo na ovo danas. Prije 1991 penzije su se uredno isplacivale i svi su nekako zivjeli. U zgradi do moje zive uglavnom umirovljenici - nije rijetkost da se kupuje hrana za pse i macke i od toga kuha guls. Jedne dnevne novine kruze po cijeloj zgradi. To ste im vi ADZ-ovci priskrbili. Pobijedite ponovno pa ce im biti jos bolje............ Inu je Sanader prodao da bi se vama vratio dug. Vi ste jednaod interesnih skupina koja ne razumije da vise nema od kuda davati. Pa nas dug je veci nego sto vrijedi cijela drzavna imovina.

VL
OB
-obrisani-
11:00 11.04.2011.

g. liburnik- Nisam još penzić. Manager sam u jednom koncernu u EU. Namjeravam se vratiti u RH i ne vidim druge snage.Pustite tko je koje boje i gdje je raspoređen; svi su isti u općoj grabeži. Vjerujem u mlade. A A ako ih još nema, van saborskih stranaka, onda je bolje i stranka penzionera, nego ovi grabežljivci kao Čačić, Linić, i Sanaderovi sljedbenici ili HSLS-ovi i oko njega.

VL
LI
liburnik
12:18 11.04.2011.

Gospodine Miske, Drago mi je da ste uspjeli u EU. Medjutim morate shvatiti da nisu svi isti. Ovo vase mantranje shvacam kao podrsku ADZ-u. Slozili se vi ili ne SDP (Ljevica) je sada jedina alternativa ADZ-u. Nema druge politicke stranke koja bi mogla nesto poluciti. Ocito ste konzervativnih nazora kada vam ljeva ideja smeta. Svaka vlast korumpira a ADZ-ova je zbog nedostatka kontrole totalno korumpirana i mora otici i ako bude politicke volje nakon izbora treba je kompletno unistiti i zamjeniti strankom isto konzervativnom ali postenih neokaljanih clanova. Tako Hrvatska moze dalje.

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
17:57 11.04.2011.

krajnji je čas da SDP-ovci preuzmu vlast, rekoše SDP-ovci, jer su se prestrašili da više neće moći zapošljavati osobe na crno da im ugrađuju jaccuzije u stanove, ili da će nekažnjeno prelaziti granicu bez plaćanja carine, ili da će se pijani valjati za upravljačem volana nekažnjeno po kvarnerskom otočju!!! boje se da je profunkcionirala pravna država, pa da to više neće moći, pa sad žele pod hitno preuzeti vlast, kako bi mogli nastaviti luftati se u svojim jahtama, kupljenim na imena svojih nestranačkih prijatelja!!! ma fuuuj.

VL
UT
utatica
06:35 12.04.2011.

Ovu su Marsa pali!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.