Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENI SUSRET

Kolinda Grabar-Kitarović u Moskvi se susrela s ruskim predsjednikom Putinom

Kolinda Grabar Kitarović i Vladimir Putin
15.07.2018.
u 14:48

Finale će biti treća utakmica kojoj će prisustvovati Kolina Grabar-Kitarović na ovom prvenstvu. "Vatrene" je bodrila u Nižnjen Novgorodu na susretu osmine finala protiv Danske, te u Sočiju na četvrtfinalu protiv domaćina Rusije.

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović doputovala je u Moskvu gdje se službeno susrela s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, nakon čega će na stadionu Lužnjiki gledati finale svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske.

Finale će biti treća utakmica kojoj će prisustvovati Kolinda Grabar-Kitarović na ovom prvenstvu. "Vatrene" je bodrila u Nižnjen Novgorodu na susretu osmine finala protiv Danske, te u Sočiju na četvrtfinalu protiv domaćina Rusije.

Na polufinalu u Moskvi nije bila, no tu je utakmicu s tribina stadiona Lužnjiki pratio hrvatski premijer Andrej Plenković koji je ovoga puta ostao u Hrvatskoj.

Predsjednica Republike Grabar-Kitarović u nedjelju ujutro, prije odlaska u Moskvu poručila je da vjeruje u pobjedu "Vatrenih" i da će cijela Hrvatska danas navijati svim srcem. 

"Što god da se danas dogodilo - mi smo ponosni na naše 'Vatrene', ali vjerujem u pobjedu. Vjerujem da će sva Hrvatska navijati svim srcem. Mislim da će biti i potresa u Zagrebu, Splitu, Rijeci i drugim gradovima, kad navijači budu skakali, a posebno se veselimo i povratku", istaknula je predsjednica Grabar-Kitarović.

Kolinda Grabar Kitarović i Vladimir Putin
1/9

Komentara 17

AS
Asterixxx1
16:06 15.07.2018.

Ponosan sam što sam hrvat

SA
sanikol
16:45 15.07.2018.

Kome se žaliti. Neki idioti sa HTV su nam priuštili početak jedne utakmice bez himni a danas bez početka otvaranja. I to sve zbog usranih reklama. Urednici, ne zaslužujete plaću a prvi put sam na strani Pernara. Slažem se daa ni pretplatu ne treba plaćati zbog ovakvih koji vode HTV.

NE
nevjerujženikojalaže
16:21 15.07.2018.

ipak se sastala s putinom, što kažete ''crvendaći'' na ovo ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije