Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI UZ VATRENE

Jandroković: Danas je prilika za čudo u Moskvi

Gordan Jandroković
Davor Visnjic/PIXSELL
15.07.2018.
u 14:33

Još jednom čestitao je hrvatskim nogometnim reprezentativcima "na svoj srčanosti, ljubavi prema domovini i snazi koju su pokazali".

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u nedjelju je, uoči finalne nogometne utakmice Hrvatska-Francuska, rekao kako je danas velika prilika da Hrvatska postane prvak svijeta i da hrvatski reprezentativci učine čudo u Moskvi.

"Veliko je uzbuđenje još od polufinala. Ustvari, cijeli turnir, svaku utakmicu iščekujem s velikim uzbuđenjem, a danas je posebno jer danas je velika prilika da Hrvatska postane prvak svijeta i da, ustvari, učini jedno čudo. Svi smo uz Vatrene", poručio je Jandroković u telefonskom razgovoru za Hrvatski radio.

Još jednom čestitao je hrvatskim nogometnim reprezentativcima "na svoj srčanosti, ljubavi prema domovini i snazi koju su pokazali".

"Nadamo se da će Luka Modrić, kao kapetan, danas podići pehar svjetskog prvaka", rekao je.  

Jandroković kaže da će finalnu utakmicu gledati s navijačima.

"Neke utakmice gledao sam doma, bio sam i u Moskvi, a danas ću biti s navijačima. Danas je ipak posebna utakmica i treba radost i veselje nastupa u finalu podijeliti s navijačima", naglasio je te dodao kako će hrvatske reprezentativce bodriti u dresu Mandžukića.

"Imam jedan dres od Mandžukića koji sam imao i na svih šest utakmica i koji je donio sreću. Nadam se da će i sedmi puta", kazao je Jandroković.

Gordan Jandroković
1/8

Komentara 12

DU
Deleted user
15:07 15.07.2018.

Juuuupiiii ... bit će prenosa na RTS-u reklame i dalje idu za vrijeme intoniranja himne HR

Avatar Darijus
Darijus
15:17 15.07.2018.

Kako god se zavrsilo, nasa reprezentacija je vec sad pobjednik. Najbolja hvala nasim pobjednicima vjerujem da bi bila, kad bi hrvatski narod a pogotovo mladez makar pokusali biti kao oni. POBJEDNICI. Tko su u i sto su pobjednici? O Donaldu Trumpu mozemo misliti svasta, ali u jednom je u pravu. Svojedobno je rekao; " glavna razlika izmedju pobjednika i gubitnika je nacin na koji reagiraju na svaki novi okretaj sudbine**. A takvih je u zivotu i poslu puno". Okreti sudbine su manje ili vece teskoce, problemi i porazi. . Pobjednici prelaze i ozbiljne zapreke i probleme. Gubitnici kleknu i padaju i na puno manjima, i onda za svoje neuspjehe krive sve oko sebe, od roditelja i okoline do drzave i politicara (ovi zadnji i jesu krivci za mnogo loseg ali NISU samo oni). Pobjednici imaju jaku i izrazenu zelju za uspjehom i izrazenu odgovornost prema sebi i drugima. Pri ucenju, obuci i treninzima imaju stav; "nikad zadovoljan" ili "mogao sam i vise". Nakon bilo kakvog neuspjeha (koji su sastavni dio puta do vrha-pobjede) odlucni su da se vrate na posao (teren), pametniji, jaci i bolji nek prije. Pobjednici ne mrze onoga tko je njih pobjedjivao bio bolji od njih u odredjenim trenucima ili rusio. Pravi pobjednici od takvih uce. Pravi pobjednik ne laze sebe da nema slabosti. On ih je svjestan i nastoji ih ispraviti. Pravi pobjednik zna da se do vrha ne dolazi preko noci... Eto, to je nasa nogometna reprezentacija. POBJEDNICI. I dao Bog da jednog dana i vecina Hrvata bude takva.

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
15:55 15.07.2018.

Da nije ovo malo HDZa SDP svastičari bi odavno do kraja unistili I sport, kulturu , HNS, Sukera, Modrića, sigurno danas ne bi slavili. Narod je polako shvatio - Zajednistvo je RECEPT, to Mi i Oni ostaviti polako za levicu gdje i pripada! Hrvati ce SLAVITI usprkos Orjuni ali i kvazi "desnim marginalcima koji se upinju na zadnje nogice! Nedajte si pokvariti veselje ignorirajte jedne i "druge jednako to je jedan te isti kukolj koji se davi od jala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije