Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARAZA

Kolera s Haitija stigla na Floridu

kolera
AFP
18.11.2010.
u 18:51

Ta je bolest dijagnosticirana jednoj ženi kad se ona iz Haitija vratila na Floridu, javlja CNN.

Kolera se s Haitija proširila i u SAD, točnije na Floridu! Ta je bolest dijagnosticirana jednoj ženi kad se ona iz Haitija vratila na Floridu, javlja CNN. Podsjetimo, na Haitiju je dosad od kolere umrlo već 1100 ljudi.
Oboljela žena na Floridi puštena je na kućnu njegu, a američke zdravstvene vlasti kažu da je malo vjerojatno da će na Floridi izbiti epidemija.
Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
19:06 18.11.2010.

Nija u SAD “stigla“ kolera nego je žena zaražena kolerom stigla iz Haitija u SAD a kako vidimo puštena je iz boljnice kući na tzv kućnu njegu. Neš ti vijesti.

UK
Ugo Kajvez
19:11 18.11.2010.

Lupanje minusa bez valjanog protuargumenata je kao lupanje mlohavim pimpekom po .... znate već kaj .......

UK
Ugo Kajvez
19:02 18.11.2010.

A u SAD-u 40 - 60 miljuna ljudi bez osnovne zdravstvene zaštite ...... skoro kao na haitiju .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije