Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kolega iz kluba: Hodak mu pomogao nakon otkaza

06.02.2009.
u 20:19

Iako sam iznenađen, nije mi to nevjerojatno. Uvijek je bio čudak, vrtio se u svojim mislima i kao da je živio u svom svijetu – rekao je Željko Vela, tajnik Teniskoga kluba Mladost, koji je Šlogara poznavao nekoliko godina. Kad je došao u klub, Šlogar je radio kao serviser Radne organizacije Zagreb, koja je održavala igrališta što ih je klub iznajmljivao.

– Koliko znam, 1995. dobio je otkaz i oko toga se digla velika prašina, ali meni se uvijek činilo da se njemu uopće ne da raditi – istaknuo je Vela, s kojim se ipak ne slaže Šlogarov dugogodišnji kolega, serviser Željko Čerezi, koji ne može vjerovati da je Šlogar umiješan u ubojstvo Ivane Hodak.

– Svi ovdje poznaju se od davnina, a kako je gospodin Hodak redovito dolazio na tenis u naš klub, i njih su se dvojica poznavali. Kad je Žila nakon otkaza imao radni spor s Radnom organizacijom Zagreb, Hodak mu je pomogao – istaknuo je Čerezi. Dodao je i kako je Šlogar i nakon otkaza redovito dolazio u klub kartati s bivšim kolegama, i to do prije dvije godine, kada su se posvadili.

– Ne znam točno zbog čega su se posvadili, ali znam da je nakon toga prestao dolaziti i otad ga nisam vidio – objasnio je. Ipak, čini se kako je sve najviše iznenadilo Šlogarove bivše sustanare.

– Ne mogu vjerovati što se dogodilo. Iako je uvijek bio čudan i nikad nisi mogao znati kako će reagirati, i dalje mi se čini nevjerojatnim da je baš on ubio tu mladu djevojku – sumnjičava je bila Karmen Šulek, Šlogarova susjeda preko puta u Ulici braće Domany 8, u kojoj je živio do prije šest godina. Objasnila je kako nikada nije s njim posebno kontaktirala, a tvrdi kako je Šlogarovu pokojnu majku najviše zabrinjavalo kako će njezin sin preživjeti strahote rata koje je vidio dok je radio u sanitetu.

– Majka se strašno bojala za njega, a on je nakon rata, kad je ona umrla, nestao, prodao stan i otišao. Susjedi su ga znali vidjeti kako se smuca po kvartu i oko zgrade, baš kao da nema nikoga na svijetu – dodala je.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije