Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudac kolakušić
Povratak na članak

'50 milijardi kuna je isparilo u nečijim vikendicama i stanovima'

- Kad sam pročitao taj zakon vidio sam da se radi o iznimno lukavom zakonu koji omogućava veliki broj zloupotreba - rekao je Kolakušić.

Komentari 146

Avatar ČENDŽAM BLENTONE
ČENDŽAM BLENTONE
15:05 23.02.2014.

veli zoki....da su rješili za 11 milijardi kuna....tako što su ih otpisali hihihihihihhihi svakakvih kretena na ovoj zemljici ima

VL
BU
bubimima
17:20 23.02.2014.

"Kazao je i da je neodrživa situacija u kojoj država otpisuje poreze predstečajnim dužnicima, a naplaćuje poreze vjerovnicima na potraživanja koja nisu naplaćena i koja su otpisana" A ja bih još dodala, i povećava poreze stanovništvu (za sada PDV, a a uskoro i poreze na nekretnine, štednju...). Jer netko mora nadoknaditi u budžetu poreze i dugove koje je Linić otpisao svojim prijateljima.

VL
NV
novo vriijeme
15:04 23.02.2014.

Nadam se da će se naći Vlada koja će dati priliku ovom sutcu da sredi probleme Hrvatskog pravosuđa.

VL
Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
15:13 23.02.2014.

Turudic, Kolakušić, možda ima nađe za RH. Svaka čast i unatoč podmetanju i provokacijama ima stav. Ako sam shvatio suci imaju ulogu javnog biljeznika a Slavko je King Kong.

VL
VE
Vercingetorix
15:08 23.02.2014.

SDP legalizira pljačku

VL
Avatar ČENDŽAM BLENTONE
ČENDŽAM BLENTONE
15:03 23.02.2014.

kolakušić je utopista. iako mu vjerujem u želju za modernm društvom pravdi, ali ne na crveno, jednostavno nije moguće pokrenuti državu sa komunističkim lešinama na funkcijama nema napredne komunističke zemlje na svijetu, a kolika je razlika između istog naroda uda u 2 različita sistema je više no frapantan....imamo primjer sjeverne i južne koreje komunistički dio se smatra jednim od najneinteligentnijim narodom na svijetu, dok južni kapitalistički dio ima najveći prag inteligencije na svijetu. slijedom toga....kako bismo mi bili pametni, kada komunista ne bi bilo !

VL
Avatar ČENDŽAM BLENTONE
ČENDŽAM BLENTONE
15:35 23.02.2014.

od tih 11 milijardi kuna otpisa....koliko komunista je dobilo takav poklon u otpisu? uostalom....od 227 "tuđmanovih" bogataša.....220 su članovi partije zašto o tome nitko ne piše?

VL
IV
Ivanhop
16:17 23.02.2014.

Ovo je horor, a USKOK i DORH šute. Milanović je zaštitnik SDP-ove kriminalne hobotnice!

VL
Avatar ČENDŽAM BLENTONE
ČENDŽAM BLENTONE
15:24 23.02.2014.

možemo se kladit....neće biti srpsko-komunističkih provokatora na ovu temu....nemaju kaj reći a i nedjeljom veliki vođa ne misli niš, pa podanici uskraćeni za briljantne misli?

VL
LE
LeonardS
15:20 23.02.2014.

Niste ni trebali da to kao želju ili ne , ali ste ukazali direktno da je Linić sa svojim savjetnicima koji su radili taj "trenutni" zakon napravili kriminalno dijelo, a mislim da tu ima daleko više kriminala osim ovoga, dakle tko god da je umješan mora odgovarati bilo da je namjera ili ne znanje, u ovo zadnje sumnjam jer je problem davno ukazivan, dakle gdje je odgovornost?????

VL
ĆA
ćaćaća
15:24 23.02.2014.

al je partija preko stankovića i pjongjang tv zvanog hrt pokušala i pokušava diskreditirati čovijeka koji je raskrinkao pljačku stoljeća..naravo u taj aparat je uključen i yu list globus slobodna i još neki bilteni partije na vlasti..ali narod polako shvaća u kojem grmu leži zec..jer ovima je najbitnije donijeti zakone po kojima mogu legalno pljačkati i za to ne odgovarati..

VL
ZG
zgenije
17:14 23.02.2014.

95% naroda ne razumije, a dobar dio preostalih 5% ne bi se štelo mešati, kreativni partijski kadrovi hrabro ulaze u „kombinacije“. Opijenost vlašću je tolika da ih ne smetaju jasni tragovi koje ostavljaju. Zoki je to prepoznao pa se distancirara s nadom da i ovaj puta držać lojtri neće nastradati. Po Jaca sistemu – bila sam tamo, glasala, potpisala, ali ne razumijem pa stoga nisam kriva... Vremena se mijenjaju, moglo bi biti problema.

VL
AF
afrika
15:31 23.02.2014.

Riječi za našu najuspiješniju vladu dosada (citam Pusić)....... Jad i čemer

VL
Avatar ČENDŽAM BLENTONE
ČENDŽAM BLENTONE
15:44 23.02.2014.

koliko sam shvatil....ubojica sam sebi presudi oslobađajuću presudu i nitko nema pravo nikakvog postupka protiv njegove presude? pa to niti najimbecilnija kriminalna glava ne bi mogla smisliti....a linić najpopularniji ministar....sa ovako idiotskim rješenjem? a i sabor....oni su to izglasali !sali ! ma treba ih razjuriti kao ovi one u ukrajini....ivek bi prvi probal zbrisat

VL
MA
matador007
17:30 23.02.2014.

Ustanimo svi i zaplješćimo gospodinu Liniću!Samo nam je on u stanju pljačku stoljeća prikazati kao uspjeh!Stvarno smo ovce!

VL
KA
kafka
18:48 23.02.2014.

''Kad sam pročitao taj zakon vidio sam da se radi o iznimno lukavom zakonu koji omogućava veliki broj zloupotreba - rekao je Kolakušić'' i ''zatražio ocjenu ustavnosti zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi, zbog čega ga je kritizirao ministar financija Slavko Linić''. Posao za USKOK. Da li je izko prijavio sve koji su kreirali, predložili i usvojili sporni zakon prijavio USKOK-u? Da li se ijedna udruga za razvoj demokracije i civilnog društva odvažila na takav korak? Ili je bila zahvalna vlasti ta isplaćeni iznos?

VL
KR
KroničarHr
16:38 23.02.2014.

Znamljiv timing gostovanja ovoga suca u N u 2. Ako uzmemo u obzir vrlo uocljive vjetrove na potpuno crvenoj medijskoj sceni, pa i ispisivanje na stranicama nasega VL gdje Toma uzastopno dva dana "razmislja " o rekonstrukciji Vlade, ako vidimo sa kakvom ni iz cega probudjenom zestinom novinari HTV-a "analiziraju" Vladu, odnose u SDP-u, a "potpuno vjerujuci" u drustvenu odgovornost Radmana i njegove udarne "pesnice" Ace Stankovica, covjek se mora pitati-tko kome pakira, tko koga rusi i ni malo ne sumnjati u razloge. Prvo, razlozi nisu naglo probudjena nacionalna obaveznost ni svijest da ovo sto rade ne valja, da bi trebalo uistinu poceti drugacije upravljati zemljom. To ovoj Vladi i drzavnom vrhu ne moze pasti ni na kraj pameti. Ocito se zbog artiljerije koja se koristi radi o sukobu mocnih struktura u SDP-u, odstranjivanju najvjerojatnije Linica uz nesto pride ministara, zupanica, tu i tamo sluzbenika, kako bi se sve nevolje nacije i budalastine ove vlasti strpale na njih i dobio manevarski prostor za odrzavanje do kraja mandata, te sa ovim timingom spasavanjem prvoga velikoga nacionalnoga istrazivanja-europskih parlamentarnih izbora. S o.bzirom na i dalje evidentan neslavan kraj ove Milanoviceve ekspedicije, nije daleko od razuma da i ljubljeni Ivo Josipovic u kampanji pokusava utjecati na svoju stranku, jer koliko god izmislio Gabrica, nema mu spasa bez kukuriku. A neki ljudi koji poznaju Milanovica, tvrde kako on vec sada posprema SDP kako mu nitko od starih bardova partije ne bi remetio dugogodisnji miran oporbeni zimski san, za koji mu je potrebna skupina ocajnika kao Maras, Hajdas Doncic i slicni, koji ni po cijenu zivota ne smiju ostati bez sigurnih visokih placa bar desetak godina, a to mogu uz milost vodje koji ce ih kamo god drustvo krene, za odanost nagraditi mjestima u Saboru. Zato je u ovoj emisiji sudac koji je davno pokusao upozoriti na otvoreni "grijeh struktura" a bio zbog toga unisono razapet, samo vanjski znak da se krupna pospremanja rade na uspanicenoj "ljevici" ali i jos jedan dokaz da nam je HTV iskljuciva igracka ili top, kako kada, crvenih struktura moci.

VL
RO
rokas
18:44 23.02.2014.

Svaka čast Kolakušiću što je sve drito iznio, da je bar više takvih...

VL
1J
1japan
16:28 23.02.2014.

ovaj sudac je prilika za hrvatsku da krene nabolje samo neka mu dadu mjesto bajića .

VL
DU
Deleted user
16:24 23.02.2014.

Ja se od srca nadam da će ovaj mladi sudac nastaviti raditi svoj posao, da ga ne će zatvoriti u ludnicu ili mu pokvariti automobil.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.