Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O POLITICI NAKON SPROVODA

Klisović o Bandiću: 'Nisam ga poznavao, ali je 20 godina Zagreba obilježio na svoj način'

Zagreb: Joško Klisović, kandidat za gradonačelnika, o sigurnosti škola i obnovi Zagreba
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
28.02.2021.
u 15:15

Dodao je da se njegova obitelj, prijatelji i svi koji su ga voljeli imaju pravo dostojanstveno oprostiti od njega

SDP-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Joško Klisović u nedjelju je, izrazivši sućut obitelji gradonačelnika Milana Bandića, rekao da je Bandić obilježio 20 godina Zagreba na svoj način, a ne želi polemizirati o njegovom političkom radu dok ne prođe sprovod.

„Osobno ga nisam poznavao, no mogu reći da je on stvarno obilježio 20 godina Zagreb na jedan svoj način”, rekao je Klisović u HRT-ovoj emisiji „Nedjeljom u 2”.

Dodao je da se njegova obitelj, prijatelji i svi koji su ga voljeli imaju pravo dostojanstveno oprostiti od njega, te da neće polemizirati o njegovom političkom radu i ostavštini dok ne prođe sprovod.

„Bit će vremena za to nakon toga i ja neću, dok se obitelj ne oprosti, komentirati politički život Milana Bandića”, kazao je Klisović.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić umro je nedjelju rano ujutro u 66. godini života od posljedica srčanog udara.

Bandić je u Zagreb došao s jednim koferom, radio je u hladnjači

Komentara 3

NE
Neo001
16:02 28.02.2021.

Klisoviću jado, nisi ti vrjedan ni očisititi cipele pokojniku Bandiću

PP
plavac plavi
16:25 28.02.2021.

Dakle na kraju smo čuli pravu istinu tko je i što je Klisović!! Na pitanje što trenutno radi od čega živi ne daje pravi odgovor, nego nešto mulja, a onda priznaje da ništa ne radi, nego živi na državnoj-narodnoj grbači,, koristi 6+6, dakle parazitira-6 mjeseci puna saborska plača, a 6mj. polovica!!

BE
berija
16:22 28.02.2021.

Maja Sever napravila pamflet o Klisoviću. Meni je najupečatljiviji dio bio kako razgovara s građanima (odreda viđenijim ljevičarkama koje su se prigodno naguzile) i upija njihovo viđenje gradskih problema. Pravi čovjek iz naroda. Osobito me se dojmila SDP-ovka koja govori gdje je potrebno postaviti semafore na što Klisović uzvraća s "Riješit ćemo to". Ne znam što je kokoš po struci, sigurno nije prometni inženjer ali Klisović, pravnik - stručnjak, dakle, ni za što - odmah potvrđuje. Ljigavo i baš onako drugarski načinjeno po drugarici Sever.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije