Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZIGRAO SUSTAV

Klaustrofobični rudar nikada nije ušao u rudnik, a primio punu mirovinu

rudnik
Foto: ilustracija
23.10.2014.
u 10:39

"Izmišljao sam sve - amneziju, bolove, hemeroide..."

Klaustrofobični Talijan 35 je godina "radio" kao rudar a da zapravo nikad nije ni ušao u rudnik, izvlačeći se tijekom cijele karijere na razne izmišljene bolesti i probleme.

Carlo Cani (60) iz Cagliarija za talijanski je dnevnik La Nuvo Sardegna ispričao kako je pomoću bujne mašte i suosjećajnog liječnika godinama izigravao sustav, sve dok se 2006. nije umirovio u dobi od 52 godine.

- Izmišljao sam sve - amneziju, bolove, hemeroide, hodao sam kao da sam pijan. Udarao sam palcem o zid jer, naravno, ne možete raditi s otečenim palcem - ispričao je Cani, koji je unatoč svemu primio punu mirovinu.

- Jednostavno nisam volio taj posao - objasnio je. Napominje kako je njegov otac bio pravi rudar te kako poštuje svoje kolege rudare koji su se mučili dok je on izbjegavao posao, između ostalog nastupajući na jazz festivalima pod imenom Charlie Dogs.

>> Najavio šefu otkaz pa kući morao u gaćama

>> Kontrolori HZZO-a otkrili oko 1000 lažnih bolovanja

Komentara 2

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
23:14 23.10.2014.

Ovo kao da je priča iz Hrvatistana. Može sve, samo radit' ne!

JA
jamanuša
18:49 01.11.2014.

sigurno je iz "Crveni brigada " - neradnik ali pouzan špijun

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije