Naslovnica Vijesti Hrvatska

Susjedu zapalio kuću, pa se sam prijavio policiji

Nastala šteta je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna
18. siječnja 2016. u 13:54 5 komentara 875 prikaza
policija
Foto: Pixsell

U Kistanjama pokraj Knina 32-godišnjak je svom 58-godišnjem susjedu zbog međusobne netrpeljivosti zapalio kuću, pa se prijavio policiji.

– On je 12.siječnja oko 23.45 sati, uporabom otvorenog plamena, na više točaka, izazvao požar na obiteljskoj kući oštećenog. Nastala šteta je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna. Osumnjičeni će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu – istakli su iz šibenske policije. 

>>  Tjedan nakon paleža BMW-a ugostitelju zapalili i krov na narodnjačkom klubu

f
OSOBNO ISKUSTVO
Kako mi je LUNA 2 spasila pripreme za vjenčanje najbolje prijateljice

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    Vjerovatno se radi o bratstvu i jedinstvu,dok su oboje bezimeni.Baš kao u komunizmu.Imena gurate pod tepih.Kad je u pitanju Mamić,Bandić ili neki iz HDZ-a tada se piše sve krupnim slovima i punim imenima.

  • bubimima:

    Kakva netrpeljivost? Hej, novinari, gdje ste? Ili je nešto drugo u pitanju?

  • debelisef:

    " zbog medjusobne netrpeljivosti"...a kaj to znaci ? nije mi jasno ; je li ovaj kojega je zapalil bil njegov tast, ili ga je z zenom varal, ili ga je sudu zbog grunta tuzil, ili je bil seksualno nastran, ili ... prikaži još! je mozda bil nekakav vampir, lapatorac...? Kak nama to Vecernji lepo objasni, tak mi ni baka ni lepo objasniti znala kad sam bil malji, malji...