Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kistanje

Susjedu zapalio kuću, pa se sam prijavio policiji

policija
Foto: Pixsell
18.01.2016.
u 13:54

Nastala šteta je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna

U Kistanjama pokraj Knina 32-godišnjak je svom 58-godišnjem susjedu zbog međusobne netrpeljivosti zapalio kuću, pa se prijavio policiji.

– On je 12.siječnja oko 23.45 sati, uporabom otvorenog plamena, na više točaka, izazvao požar na obiteljskoj kući oštećenog. Nastala šteta je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna. Osumnjičeni će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu – istakli su iz šibenske policije. 

>>  Tjedan nakon paleža BMW-a ugostitelju zapalili i krov na narodnjačkom klubu

Komentara 5

DU
Deleted user
15:01 18.01.2016.

Vjerovatno se radi o bratstvu i jedinstvu,dok su oboje bezimeni.Baš kao u komunizmu.Imena gurate pod tepih.Kad je u pitanju Mamić,Bandić ili neki iz HDZ-a tada se piše sve krupnim slovima i punim imenima.

BU
bubimima
15:02 18.01.2016.

Kakva netrpeljivost? Hej, novinari, gdje ste? Ili je nešto drugo u pitanju?

DE
debelisef
19:43 18.01.2016.

" zbog medjusobne netrpeljivosti"...a kaj to znaci ? nije mi jasno ; je li ovaj kojega je zapalil bil njegov tast, ili ga je z zenom varal, ili ga je sudu zbog grunta tuzil, ili je bil seksualno nastran, ili je mozda bil nekakav vampir, lapatorac...? Kak nama to Vecernji lepo objasni, tak mi ni baka ni lepo objasniti znala kad sam bil malji, malji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije