Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIT ĆE VJETROVITO

Dio zemlje 'pržit' će se na 35°C, a evo gdje se očekuju pljuskovi

Sunčanje na moru
Foto: Igor Soban/PIXSELL
07.08.2017.
u 08:14

Najviša dnevna temperatura na kopnu bit će između 21 i 26 stupanj Celzijusa, a na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije uglavnom od 30 do 35 stupnjeva Celzijusa.

Na Jadranu te u unutrašnjosti Dalmacije i Istre bit će pretežno sunčano, u ostalim kopnenim područjima umjereno do pretežno oblačno, a mjestimice još može biti kiše i pljuskova, osobito ujutro i prijepodne u Slavoniji i Lici, dok se poslijepodne očekuju češća sunčana razdoblja, prognoza je Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za ponedjeljak. 

Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u gorju s jakim udarima, a u Slavoniji sjeverozapadni. Na većem dijelu Jadrana puhat će umjerena i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima, a na srednjem i južnom Jadranu će poslijepodne okrenuti na sjeverozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura na kopnu bit će između 21 i 26 stupanj Celzijusa, a na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije uglavnom od 30 do 35 stupnjeva Celzijusa.

Sunčanje na moru
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije