Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKE TEMPERATURE

Toplinski val se nastavlja: Lastovo se u 9 ujutro 'pržilo' na 33,8 °C

Suncobran
Matija Habljak/PIXSELL
04.08.2017.
u 10:02

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 35 do 40 stupnjeva Celzijusovih.

Bit će pretežno sunčano i vrlo vruće, kasno poslijepodne i navečer mala je mogućnost za pljusak i grmljavinu, ponajprije uz granicu sa Slovenijom, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske za petak.

Vjetar uglavnom slab, poslijepodne do umjeren jugozapadnjak, a na Jadranu i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 35 do 40 stupnjeva Celzijusovih. 

Foto: Screenshot/DHMZ

Izdan je i crveni meteoalarm koji vrijedi za cijelu zemlju. Za regiju Knin stoji upozorenje da bi se temperature mogle kretati od 37 do 42 °C.

Na Lastovu je u 9 sati ujutro izmjereno 33,8 stupnjeva, a na splitskom Marjanu 33. Vruće je bilo i u Šibeniku gdje je bilo 32°C dok je u Pločama zabilježeno 31,4°C.

Komentara 2

VI
viviann
09:09 04.08.2017.

nema tog suncobrana koji moze zamijeniti borovu šumu.

AN
AnteizmalogZGa
09:06 04.08.2017.

Što je vama ludi? Ništa drugo nego priče kako nas pogađa ovaj ili onaj udar. Te toplinski ...te hladni. Proveo sam život na krovu na + 40...a u zimi na - 10....i ostao živ i zdrav. U šezdesetoj mogu sve to ponoviti. Novinari iz klimatiziranih ureda nas "uredno hrane" glupostima o ovakvom ili onakvom "smaku svijeta". Ova naša Kugla živi od sunca, A vi bogohulite. Eeee kad bi barem na jedan dan nestalo interneta i klimatiziranih prostora......!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije