Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED - TONI IVANIŠEVIĆ

Kinezi će nam izgraditi sve! Pruge, stadione, kumrovečku partijsku školu...

Pelješki most
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
13.04.2019.
u 09:40

Hrvati bježe iz Hrvatske, upravo je u tijeku lutrija za odlazak u Bruxelles. Za 11 mjesta, kandidira se 400 nesretnika! Za to vrijeme samo Kinezi i Bandić delaju po Hrvatskoj.

SUBOTA, 6.4.

Nitko ne spava u HDZ-u. Nakon što je objavljena lista kandidata za Europski parlament, uočeno je da na njoj nema Mire Kovača. Nitko se odmah nije uzbudio, ali kada je pala noć, krenula je potraga. Pripadnici GSS-a pretražuju područje oko Trga žrtava fašizma, za sada bez uspjeha. Nisu zabrinuti jedino ljudi s liste za Bruxelles. Oni samo šetaju u kratkim rukavima. Kažu da dok je Plenki tu, za njih nema zime.

 


 

NEDJELJA, 7.4.

Senzacionalan prijedlog udruge Naš Hajduk, potresao je same temelje UEFA-e i FIFA-e! Udruga predlaže da se odvoji od nogometaša, koji su, nakon što su izgubili od Dinama, protiv Osijeka izvukli samo bod. Navijači poručuju da su oni puno važniji od kluba i da je baš bez veze da im se zbog glupe utakmice ne dozvoljava divljanje pirotehnikom. Uzor su im Harlem Globetrottersi. Bumo vidli kaj bu s tim.

 



PONEDJELJAK, 8.4.

Destljeća traganja su iza nas. Znanstvenici mogu na spavanje. Nakon tisuća neprospavanih noći, konačno imamo odgovor. Ne, nije Franjo Tuđman. Molim? Kakav vas Tito spopao? Ne, nije ni Starčević. Poznata zananstvenica iz Dubrovnika, počastila nas je megasenzacionalnim otkrićem da je najveća Hrvatica upravo ona i da nema većih Hrvata od njenih kolega na listi za EU parlament. Sada smo mirni.

 



 

UTORAK, 9.4.

Mislili smo da smo se prodali Nijemcima i Amerima, pa smo se prepali da Rusi dolaze i dok smo svi na straži gledali prema ulaznim vratima, čvrsto stišćući tandžare u rukama, na zadnja vrata nam se uvukla manja grupa od par milijuna Kineza! Peta kolona s Kineziološkog fakulteta, organizirala je slet dobrodošlice, a na očaj Kolinde, borkinje protiv komunjara, Zagrebom se vijore komunistički simboli. 



SRIJEDA, 10.4.

Pred lovom braće s Dalekog istoka, svi su šaptom pali. Svi, osim Splita, malog sela u Galiji, našoj južnoj pokraini, koje ne spušta gard! Pukovnik Skejo, poznatiji kao Asterix, komunjarama ne da ni blizu! Pred najezdnom komunističkih bandita, organizirao je skupinu simpatičnih momaka, malo poštucao brčiće, isturio bradu poput Benita i održao vatreni govor. Kinezi poručuju da će i taj problem premostiti.

 



 

ČETVRTAK, 11.4.

Hrvati bježe iz Hrvatske, upravo je u tijeku lutrija za odlazak u Bruxelles. Za 11 mjesta, kandidira se 400 nesretnika! Za to vrijeme samo Kinezi i Bandić delaju po Hrvatskoj. Kinezi će nam napraviti sve. Grade pruge, nogometne stadione, čak obnavljaju Kumrovečku partijsku školu. Javio se i onaj Kinez, ljubitelj ustaša iz Imotskog, koji najavljuje da će napraviti novi Bleiburg. Pa gdje ste do sada bili!

PETAK, 12.4.

Zahuktalo se prvenstvo između ustaša i partizana. Derbi je odigran u Jasenovcu, gdje se, unatoč lošem vremenu, vjetru i snažnoj kiši, okupio veliki broj gledatelja. Premoćno je pobijedila Pupovčeva i Krausova ekipa. Uskoro je tamo domaćin Plenkijev klub, ali njih navijači bojkotiraju. Potom slijedi derbi na Bleiburgu. Ove je navijačima zabranjen unos transparenata i pirotehnike, pa se očekuje bojkot.

Komentara 50

KA
kalafat123
10:25 13.04.2019.

Kinezi će nam i djecu praviti.

GO
GorenjeHiSense
11:14 13.04.2019.

Hvala komunizmu i kinezima! Ioak ime nade za nas lipi balkan!

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
10:38 13.04.2019.

Ali to je komunistička Kina i sad su nam izgleda komunisti dobri. Baš smo ljigavi!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije