Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJ. KOREJA - RUSIJA

Kim Jong Il otišao u Rusiju, sastat će se s Medvedevim

'North Korean leader Kim Jong-il walks in front of his youngest son Kim Jong-un attend a parade to commemorate the 65th anniversary of the founding of the Workers\' Party of Korea in Pyongyang in this
'KYODO'
20.08.2011.
u 11:18

Sjevernokorejski vođa Kim Jong Il otišao je u prvi posjet Rusiji još od 2002. godine.

Čelnici Rusije i Sjeverne Koreje vjerojatno će pričati o nuklearnom programu Sj. Koreje, a Rusija im je prošli petak odlučila poslati pomoć od 50.000 tona žita

Sjevernokorejski vođa Kim Jong Il otišao je u prvi posjet Rusiji još od 2002. godine. Vlakom je stigao u grad Khasan gdje će se sastati s predsjednikom Medvedevim, u vrijeme dok se njegova zemlja suočava s teškom krizom i nestašicom hrane. Moskva je prošli petak odlučila da će im poslati 50.000 tona žita.

BBC piše kako će vjerojatno razgovarati o nuklearnom programu Sjeverne Koreje, a u tijeku su i pregovori s ruskim Gazpromom o plinovodu koji ide prema Južnoj Koreji. Navodno će posjetiti i Vladivostok te se susresti s premijerom Vladimirom Putinom.

Komentara 5

UK
Ugo Kajvez
12:07 20.08.2011.

Ovo nisu vijesti nego zabava za neupučene, .......... VL, bavite se ozbiljnim vijestima, kao npr FUKUSHIMA ....... za koje japanski stručnjaci vele da je sada 29 PUTA OPASNIJA OD HIROŠIMSKE bombe i 5-6 puta veća od černobila i da jedan dio japan će biti NENASELJIV za VIJEKA VIJEKOVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RE
@rea
13:43 20.08.2011.

\"u vrijeme dok se njegova zemlja suočava s teškom krizom i nestašicom hrane\" ____________________ To vrijeme traje već 20 godina.

ST
Stockholm
17:11 20.08.2011.

Voljeni Kim ide na ku*ac svima i Kinezima, i Rusima, da ne govorimo o njegovom vlastitom narodu, kojemu pije krv vec godinama. A krvi vise nema vise mnogo jer od 23 miljuna stanovnika zemlje oko 20 miljuna gladuje vec desetljecima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije