Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJ. KOREJA - RUSIJA
Povratak na članak

Kim Jong Il otišao u Rusiju, sastat će se s Medvedevim

Sjevernokorejski vođa Kim Jong Il otišao je u prvi posjet Rusiji još od 2002. godine.

Komentari 5

UK
Ugo Kajvez
12:07 20.08.2011.

Ovo nisu vijesti nego zabava za neupučene, .......... VL, bavite se ozbiljnim vijestima, kao npr FUKUSHIMA ....... za koje japanski stručnjaci vele da je sada 29 PUTA OPASNIJA OD HIROŠIMSKE bombe i 5-6 puta veća od černobila i da jedan dio japan će biti NENASELJIV za VIJEKA VIJEKOVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
RE
@rea
13:43 20.08.2011.

\"u vrijeme dok se njegova zemlja suočava s teškom krizom i nestašicom hrane\" ____________________ To vrijeme traje već 20 godina.

VL
ST
Stockholm
17:11 20.08.2011.

Voljeni Kim ide na ku*ac svima i Kinezima, i Rusima, da ne govorimo o njegovom vlastitom narodu, kojemu pije krv vec godinama. A krvi vise nema vise mnogo jer od 23 miljuna stanovnika zemlje oko 20 miljuna gladuje vec desetljecima.

VL
OB
-obrisani-
19:02 21.08.2011.

Najbolje bi bilo za cijeli svijet kad bi Koreja bila ujedinjena a Amerikanci ne bi imali vojne baze u Koreji. Medjutim Amerikanci ne mogu napraviti promjenu vlasti i imati vojne baze. Dakle mora se napraviti najvise iz postojece situacije. Slavenska Rusija bi se zeljela zeljeznicom spojiti s Juznom Korejom. Zeljela bi dovesti plinovod na Juznu Koreju. Zeljela bi dovesti dalekovod i prodavati struju za Juznu Koreju U svemu ovome ima podrsku J.Koreje a kljuc je u rukama Sjev. Koreje. Pozelimo uspijeh svima.

VL
ZI
zimkor
06:38 22.08.2011.

Dragi Bharat ako ti nije poznato Ameri su od Juzne Koreje napravili kvalitetnu drzavu bave se proizvodnjom auta Kia i Hundai imaju jedan od naj brzih interneta na svijetu .Dok u susjednoj S. Koreji dijeca umiru od gladi .Pretpostavljam da si glup ili si islamista koji za sve probleme svijeta okrivljuje Amere .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.