Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznad zakona

Kerumova Fani nepropisno parkirala Mercedes na rivi

fani kerum
Foto: SDP
1/3
20.04.2013.
u 21:09

Pauk služba ne reagira nikada u ovakvim situacijama jer je očito da su određeni pojedinci van ili iznad zakona - poručuju iz SDP-a.

''Nismo se dosad osvrtali, niti namjeravamo ubuduće, i na članove obitelji nekih protukandidata, ali pošto je dotična izravno uključena u kampanju HGS-a što se moglo vidjeti danas moramo reagirati na ovakve situacije. Dok građani ovog grada muku muče s parkiranjem u središtu grada, kada pauk služba svakodnevno vreba na nepropisno parkirane automobile, članovi obitelji Kerum neprestano krše propise te se parkiraju gdje god žele." Napisali su u svome priopćenju iz splitskog SDP-a uz koje su poslali i fotografije nepropisno parkiranog Mercedesa kojeg je vozila Fani Horvat. 

- Pauk služba ne reagira nikada u ovakvim situacijama jer je očito da su određeni pojedinci van ili iznad zakona. Svi smo mi ostali građani drugog reda sudeći po Željku Kerumu i uhljebima iz Hrvatske "građanske" stranke - poručuju iz SDP-a te dodaju:

- U Rimu nije zalud bila ona izreka: "Quod licet iovi non licet bovi", (što je dozvoljeno Jupiteru, nije volu) vladari su bili poput božanstva nisu odgovarali pred zakonom, oni su bili zakon, poput šerifa na divljem zapadu. Danas takvu situaciju imamo i u Splitu s tim da za potrebe ovog primjera potrebno je parafrazirati onu latinsku izreku u: "Quod licet bovi non licet civi" ili drugim riječima što je dozvoljeno volu nije dozvoljeno građaninu'', stoji u priopćenju SDP-a.

>>Bračanka od Fani tražila desetak tisuća eura za informaciju o lopovu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije