Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uporan

Kerum: Nećemo prihvatiti Agrokorovu ponudu!

\'16.07.2010., Split - Svecano otvorenje novog velikog Super Konzuma na Sirobuji. Ante Todoric, Zeljko Kerum.  Photo: Nino Strmotic/PIXSELL\'
Nino Strmotić/PIXSELL
27.12.2010.
u 13:46

- Svako dobro im želim, ali dugoročno nećemo prihvatiti ponudu, ne samo Agrokorovu, nego ničiju. Mi trgovinu Kerum nećemo prodati, rekao je Kerum

- Agrokor ima pravo pokazati interes za Kerum d.o.o., a mi imamo mogućnost hoćemo li to prihvatiti ili ne. Svako dobro im želim, ali dugoročno nećemo prihvatiti ponudu, ne samo Agrokorovu, nego ničiju. Mi trgovinu Kerum nećemo prodati! - ponovio je danas Željko Kerum, splitski gradonačelnik, na prijamu koji je organizirao za novinare kada su ga pitali da pojasni kako to da je Konzum na burzi objavio da pregovaraju o dugoročnom zakupu. 

- Kerum je jak brend. Napravili smo ga ni iz čega, u 21 godinu. Sigurno je da ćemo mi u novoj godini imati rast od najmanje 10 posto i otvoriti nove prodavaonice. Nećemo prihvatiti Agrokorovu ponudu - rekao je Kerum. 

Najavio je i kako će hotel Marjan otvoriti do ljeta. 

Splitski gradonačelnik zadovoljan je što je i ove godine Grad isplatio božićnice.

- To će postati standard. I buduće će valsti umirovljenicima i nezaposlenima isplaćivati božićnice - rekao je, ali je pozvao nezaposlene da se snađu obrađujući zemlju na otocima i u Zagori. I moja mater živi u Splitu 340 dana u godini, a opet na selu ima poma, kukumara, jaja, svega... - rekao je i dodaoi kako pola maslina na Braču nije obrano.

 - Mlade ljude netko bi trebao naučiti raditi. Više nitko ne zna kopati ni loviti ribu - zaključio je.

Unatoč brojnim nesuglasicama s novinarima, božićni domjenak protekao je idilično.

Ključne riječi

Komentara 9

21
21Century
16:52 27.12.2010.

Mlade ljude netko bi trebao naučiti raditi. Više nitko ne zna kopati ni loviti ribu ---------- ali zna voziti merdžu.

DU
Deleted user
17:15 27.12.2010.

Zadovoljan sam ovakvim ishodom. Nisam neki fan Keruma, ali mi je na ljestvici daleko iznad reketaša Todorića. A i Bandića Zagrebparkingovića.

DR
dreamteam
16:16 27.12.2010.

Ja sam oduvijek naucio da velike ribe jedu male. Mislim da ce Kerum jos za malo promijeniti misljenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije