Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISU TRGOVCI DJECOM'

Kekin o oslobađanju Hrvata u Zambiji: 'To su svakako dobre vijesti. Brine me što će biti s djecom'

Zagreb: Okrugli stol “Kako ozdraviti zdravstvo?“
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
06.02.2023.
u 14:28

Cijelu situaciju za Večernji list komentirala je i Ivana Kekin, predsjednica stranke Nova ljevica, a inače supruga Mile Kekina koji je zajedno s optuženim gitaristom Zoran Subošićem djelovao u Hladnom pivu

Osmero Hrvata koji su u prosincu bili uhićeni u Zambiji zbog optužbe za trgovinu ljudima i krivotvorenje dokumenata službeno su u ponedjeljak pušteni na slobodu. Tako je sud danas odlučio kako je odbačena optužnica protiv njih, a imaju 48 sati da napuste zemlju. Cijelu situaciju za Večernji list komentirala je i Ivana Kekin, predsjednica stranke Nova ljevica, a inače supruga Mile Kekina koji je zajedno s optuženim gitaristom Zoran Subošićem djelovao u Hladnom pivu.

- U ovom trenutku još uvijek imamo premalo informacija, no to su svakako dobre vijesti, na tragu onoga što smo od početka tvrdili, a to je da se nikoga ne optužuje bez da se prethodno utvrde sve činjenice - poručila je Kekin.

I ministar Gordan Grlić Radman na konferenciji za medije potvrdio je kako će nadležna tijela osigurati hrvatskim državljanima svaku potrebnu pomoć.

- S obzirom na oslobađanje sve je evidentnije da to nisu nikakvi trgovci djecom nego roditelji koji su djecu željeli posvojiti jer im hrvatska država u tome nije bila od pomoći - mišljenja je Kekin.

- Pitanje koje me posebno brine je i što će biti s djecom, kako će se ta situacija odviti jer su i djeca hrvatski državljani - zapitala se.

>> Hrvati pušteni ranije pušteni na slobodu, moraju platiti jamčevinu


 
Ključne riječi

Komentara 35

KI
kiselovrhnje
14:35 06.02.2023.

Mene brine da oni nece biti uhvaceni od strane domacih organa cim spuste korak na tlo RH. A djecu treba vratiti u drzavu iz koje su ocito ilegalno izvedeni.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
14:35 06.02.2023.

Eto se nama nakon dva mjeseca javila drugarica kekin, do sada su frendići šutili ko neke stvari. Inače su prvi za sve moguće i nemoguće prozivke.

UV
Uvijeksevratim
14:44 06.02.2023.

Vlada AP brani odvratne pedofile i trgovce djecom. Je li na pomolu koalicija Možemo i HDZ-a?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije